Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Πείραμα φιλοδοξεί να ανακαλύψει τα συστατικά του τέλειου σεξ

Εθελοντές αναζητά γνωστή εταιρεία προφυλακτικών για την συμμετοχή τους σε πείραμα που στόχο έχει να να αποδείξει ότι το τέλειο σεξ δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σωματικής έλξης, αλλά και του πάθους και της ευχαρίστησης.

Εθελοντές αναζητά γνωστή εταιρεία προφυλακτικών για την συμμετοχή τους σε πείραμα που στόχο έχει να να αποδείξει ότι το τέλειο σεξ δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σωματικής έλξης, αλλά και του πάθους και της ευχαρίστησης.

Η εταιρεία Durex εγκαινιάζει το πρώτο Παγκόσμιο Πείραμα (Durex Experiment) και καλεί εραστές από 30 χώρες, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας (για δηλώσεις συμμετοχής επσικεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.durexperiment.com) να συμμετέχουν στο Πείραμα ώστε να διερευνήσουν τη σεξουαλική τους ζωή και να μοιραστούν τα αποτελέσματα με όλον τον κόσμο.

Η ιδέα του πειράματος προέκυψε από τα αποτελέσματα της Παγκόσμιας Έρευνας Σεξουαλικής Ευεξίας της Durex (για το 2011 και το 2012), η οποία έδειξε ότι το 54% των ανθρώπων παγκοσμίως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή, παρόλο που το 83% συμφωνεί ότι το σεξ είναι επωφελές στην γενικότερη υγεία και ευεξία.

Στην πρώτη φάση του πειράματος αναζητώνται εθελοντές από όλο τον κόσμο που θα θελήσουν να λάβουν μέρος σε αυτό το διασκεδαστικό και ουσιαστικό πείραμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάθη τους και να ανακαλύψουν τι πραγματικά σημαίνει για αυτούς το τέλειο σεξ. Για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες, οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν σε μια σειρά από σεξουαλικά σενάρια που δημιουργήθηκαν από τη Durex, σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες του σεξ. Τα ζευγάρια θα προσπαθήσουν τα πάντα: από το να αυξήσουν τα προκαταρτικά στο σεξ και τα ερωτικά λόγια, μέχρι την εναλλαγή ρόλων και την ενσωμάτωση περισσότερης «περιπέτειας» στη σεξουαλική τους ζωή.

Οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις εθελοντών από τη συμμετοχή τους στο πείραμα θα μετρηθούν σε ειδικούς μετρητές διέγερσης μέσω των χτύπων της καρδιάς. Αυτό θα γίνει υπό την καθοδήγηση του Μπρένταν Γουόκερ, ο οποίος μετρά επιστημονικά τις συναισθηματικές αντιδράσεις των ανθρώπων σε ερεθίσματα.

Τα τυχερά ζευγάρια που θα επιλεγούν ως «Εραστές της Durex» θα κερδίσουν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία της Ιταλίας, όπου και θα υλοποιηθεί το πείραμα. Θα απολαύσουν μια εβδομάδα πολυτελούς περιποίησης, ρομαντισμού και περιπέτειας και θα ενημερωθούν πλήρως για το πείραμα. Επίσης, στη Βενετία οι επιλεγμένοι εθελοντές θα παρακολουθήσουν εισαγωγικό σεμινάριο για τα πειράματα, θα έχουν συνεχή υποστήριξη από τη Δρ Σούζαν Κιλλιαμ, σύμβουλο σχέσεων, συγγραφέα και ψυχολόγο και θα ενημερώνονται για την πορεία των μετρήσεων τους.

Durex Experiment App
Εκτός από τους συμμετέχοντες στο Πείραμα, η εταιρεία δίνει την δυνατότητα και σε ζευγάρια από όλον τον κόσμο να πραγματοποιήσουν τα ίδια πειράματα στα σπίτια τους με τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής Durex Experiment App.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα των smartphones για να μετρά τον καρδιακό ρυθμό και σας επιτρέπει να αξιολογήσετε το επίπεδο της δικής σας απόλαυσης.

Τα ζευγάρια που θα δοκιμάσουν αυτά τα πειράματα στο σπίτι τους μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο της ανωνυμίας τους κατά τη λήψη της εφαρμογής, προτού λάβουν μέρος στα σενάρια για να μάθουν πόσο κοντά είναι στο Durex ‘Sweet Spot’ της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Τα στοιχεία από χιλιάδες ζευγάρια σε όλο τον κόσμο θα συγκριθούν, ώστε να σχηματιστεί ο «Χάρτης της Παγκόσμιας Αγάπης». Έτσι θα δοθεί μια για πάντα απάντηση στο ερώτημα, εάν οι Γάλλοι είναι πραγματικά καλύτεροι εραστές, εάν είναι αλήθεια ότι οι ξανθιές είναι πιο διασκεδαστικές και κατά πόσον το τέλειο σεξ ξεκινάει πολύ πριν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα.

health.in.gr

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024