Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε βιβλία για τη διατροφή και τη διαχείριση του άγχους

Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε βιβλία για τη διατροφή και τη διαχείριση του άγχους

Tο health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα… στο άγχος» και πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα... στη διατροφή», της Καλλιόπης Εμμανουηλίδου, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Tο health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα… στο άγχος» και πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα… στη διατροφή», της Καλλιόπης Εμμανουηλίδου, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του health.in.gr στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η φόρμα συμμετοχής δεν είναι προσβάσιμη μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε ωστόσο να δηλώσετε συμμετοχή μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταμπλέτας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου 2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Πέντε
τυχεροί/ες κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα… στο άγχος» – Πρακτικός Οδηγός Με Εύκολα Βήματα και πέντε τυχεροί/ες κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Γυρίζω σελίδα… στη διατροφή» – Πρακτικός Οδηγός Με Εύκολα Βήματα, της ψυχολόγου Καλλιόπης Εμμανουηλίδου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η κατανομή των αντιτύπων των βιβλίων στους νικητές θα γίνει με τυχαία σειρά.

Γυρίζω σελίδα.. στη διατροφή
Σειρά: Βιβλία αυτοβοήθειας
(ISBN: 978-960-566-013-0, σελ.: 200, τιμή: 13,30 €)

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένας οδηγός αδυνατίσματος. Δε μαλώνει, δεν κατηγορεί, δεν προτείνει τη συμμόρφωση σε ένα αυστηρό και απαιτητικό πρόγραμμα. Αντίθετα, βασισμένο στα πιο σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα από το χώρο της ψυχολογίας της διατροφής, εξηγεί στον αναγνώστη με απλά, ανθρώπινα λόγια και χρήσιμες ασκήσεις αυτογνωσίας πώς μπορεί να γνωρίσει ξανά το διατροφικό του παρελθόν, να καταλάβει και να εμπιστευτεί και πάλι τις βασικές λειτουργίες του σώματός του και να συμφιλιωθεί με το σώμα και τη διατροφή του. Βάζει στο πιάτο τη συγχώρεση, τη φροντίδα, την αποδοχή, την υπομονή, την απόλαυση και την αγάπη.

«Γυρίζω σελίδα… στο άγχος»
Σειρά: Βιβλία αυτοβοήθειας
(ISBN: 978-960-566-012-3, σελ.: 192, τιμή: 13,30 €)

Αν μπορούσαμε να συμπυκνώσουμε σε μια λέξη όλες εκείνες τις συναισθηματικές καταστάσεις που μας δυσκολεύουν, όλες εκείνες τις στιγμές που τα χάσαμε, που ζοριστήκαμε, που πιεστήκαμε, που τρομάξαμε, που φοβηθήκαμε, που απειληθήκαμε, που πανικοβληθήκαμε, που απελπιστήκαμε, αυτή η λέξη θα ήταν το «άγχος». Παρόλο που το άγχος στα μάτια μας φαίνεται σαν αρκετά απλό συναίσθημα, κρύβει από πίσω του όλη την ανασφάλεια, την ανθρώπινη φύση, την πολυπλοκότητα του νου, την ευαισθησία μας.

Με λόγια απλά και πολλές ενδιαφέρουσες ασκήσεις καθώς και δραστηριότητες αυτογνωσίας, το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το άγχος, να το καταλάβετε, να το αποδεχτείτε ως κάτι το απαραίτητο, να το οριοθετήσετε και να ανακαλύψετε τρόπους για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Έρευνα. Έχει δίπλωμα γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής. Είναι κάτοχος διδακτορικού με θέμα τη νοημοσύνη και το ταλέντο. Διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως ψυχολόγος και ως επιμορφώτρια στη Θεσσαλονίκη. Διατηρεί τα blog: http://educpsychology.blogspot.gr και http://psycho-logos.weebly.com

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα βιβλία της «Ψυχολογία της διατροφής: Πώς οι διατροφικές συνήθειες αντανακλούν τον συναισθηματικό μας κόσμο» καθώς και η παιδική ιστορία «Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει».

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024