Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής στη Βουλγαρία από Έλληνες χειρουργούς

Πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής στη Βουλγαρία από Έλληνες χειρουργούς

Το πρώτο Πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής στη Σόφια της Βουλγαρίας, ξεκίνησε προσφάτως ο διεθνούς φήμης Έλληνας χειρουργός Δρ Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης, πραγματοποιώντας  τις πρώτες επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία, με το υπερσύγχρονο σύστημα daVinciSI–E.

Το πρώτο Πρόγραμμα Ρομποτικής Χειρουργικής στη Σόφια της Βουλγαρίας, ξεκίνησε προσφάτως ο διεθνούς φήμης Έλληνας χειρουργός Δρ Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης, πραγματοποιώντας τις πρώτες επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία, με το υπερσύγχρονο σύστημα daVinciSI–E.

Τις επεμβάσεις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός χειρουργών της Βουλγαρίας μέσω απευθείας μετάδοσης καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι. Ο Δρ Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Διευθυντής Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Ρομποτικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με τον συνεργάτη του Σ.Χειρίδη μετέφεραν την πολυετή εμπειρία Ρομποτικής Χειρουργικής (χίλιες πεντακόσιες επεμβάσεις από το 2006) από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στη Βουλγαρία.

Η ίδια ομάδα εγκαινίασε τις πρώτες Ρομποτικές επεμβάσεις στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, στο Νοσοκομείο Fudeni το 2008.

«Η έναρξη του πρώτου Ρομποτικού Προγράμματος στη Σόφια αποτελεί σημαντικό γεγονός για την επιστημονική ιστορία της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή μας ως εκπαιδευτές σε ένα τόσο ξεχωριστό ίδρυμα που αποτελείται από εξέχοντες επιστήμονες, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς», δήλωσε ο Δρ Κωνσταντινίδης στον βουλγαρικό τύπο κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου.

health.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024