Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα για να πάρετε την «Υγεία στα χέρια σας»

Ημερίδα για να πάρετε την «Υγεία στα χέρια σας»

Το Οικοτροφείο «Ιπποκράτης ΙΙ» του προγράμματος «Ψυχαργώς» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «Έδρα» σε συνεργασία με την Συμβουλευτική Εκπαιδευτική Εταιρία «Projectyou ltd» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η υγεία στα χέρια σας - Επαναπρογραμματίστε τη ζωή σας», την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Το Οικοτροφείο «Ιπποκράτης ΙΙ» του προγράμματος «Ψυχαργώς» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «Έδρα» σε συνεργασία με την Συμβουλευτική Εκπαιδευτική Εταιρία «Projectyou ltd» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η υγεία στα χέρια σας – Επαναπρογραμματίστε τη ζωή σας», την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 (18:00 – 21:00) στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1, ΤΚ 12131).

Βασικοί ομιλητές θα είναι η Βίκυ Ντε Ρόσα και ο επιστημονικά υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «Έδρα» Αλέξανδρος Οικονόμου. Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί ένας εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης σε θέματα υγείας, να προβληθούν καλές πρακτικές και να γίνει ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Η βασική μας ομιλήτρια, η Βίκυ Ντε Ρόσα θα μοιραστεί με το κοινό της ημερίδας την προσωπική της εμπειρία, δηλαδή την απώλεια της όρασής της αλλά και της όρασης των δύο παιδιών της, από μια σπάνια, ανίατη ασθένεια, και τον ακούραστο αγώνα της ενάντια στη νόσο αυτή. Η κ.Ντε Ρόσα ενάντια σε κάθε δυσοίωνη πρόγνωση κατόρθωσε να αναχαιτίσει σε μεγάλο βαθμό την ασθένεια ανακαλύπτοντας η ίδια μεθόδους αυτοβοήθειας οι οποίες την οδήγησαν σε αξιοσημείωτη βελτίωση της υγείας της. Έκτοτε, αφιερώθηκε στην εμψύχωση ανθρώπων οι οποίοι βιώνουν μεγάλα πλήγματα στην υγεία ή την καριέρα τους προτείνοντάς τους εναλλακτικές πρακτικές προσέγγισης των προβλημάτων τους.

Συνοδοιπόρος της αξιόλογης αυτής γυναίκας στην ημερίδα αυτή θα είναι ο κ.Οικονόμου, ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, που έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού, με στόχο την ενδυνάμωσή τους και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους ομιλητές.

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024