Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειδικές τιμές και εκπτώσεις στο Ιατρικό Αθηνών για τα μέλη του ΕΒΕΑ

Ειδικές τιμές και εκπτώσεις στο Ιατρικό Αθηνών για τα μέλη του ΕΒΕΑ

Την έναρξη της συνεργασίας τους στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος.

Την έναρξη της συνεργασίας τους στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος.

Σύμφωνα με αυτήν, οι εργαζόμενοι στις πάνω από 100.000 επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΑ, οι εργαζόμενοι στο ΕΒΕΑ και οι οικογένειες αυτών θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στις ιατρικές τους δαπάνες σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας.

Αναλυτικότερα, από σήμερα και στο σύνολο των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα ισχύουν ειδικές τιμές και ουσιαστικές εκπτώσεις στις ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, σε διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και στη νοσηλεία. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, δημιουργήθηκαν ειδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου, καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ο Δρ Αποστολόπουλος, αναφερόμενος στη συμφωνία, δήλωσε: «Με τη συμφωνία αυτή αποδεικνύουμε έμπρακτα και για ακόμη μια φορά τη στήριξη που παρέχουμε στην ελληνική κοινωνία. Καθιστούμε ακόμη πιο προσιτές τις υψηλοτάτου επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν οι κλινικές του Ομίλου στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, που αποτελούν άλλωστε και τον κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ουσιαστικές συμφωνίες του είδους, εστιάζοντας άμεσα στο οικονομικό όφελος του δικαιούχου».

Από την πλευρά του ο κ.Μίχαλος, αναφερόμενος στη συμφωνία, δήλωσε: «Η στήριξη με κάθε τρόπο των ανθρώπων που αποτελούν την ψυχή κάθε επιχείρησης αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα και την ανασφάλεια του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των εργαζομένων. Οφείλουμε ως επιχειρηματικός φορέας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον μικρομεσαίο επιχειρηματία που αγωνίζεται και τον εργαζόμενο που παλεύει για να τα βγάλει πέρα με το εισόδημά του. Η συμφωνία μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ακριβώς αυτόν το στόχο θέλει να υπηρετήσει. Και μάλιστα στον πλέον ευαίσθητο τομέα, αυτόν της διασφάλισης της υγείας».

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024