Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα χειμωνιάτικη συλλογή «Κάρτες και Δώρα UNICEF 2012»

Νέα χειμωνιάτικη συλλογή «Κάρτες και Δώρα UNICEF 2012»

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF».

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF».

Η χειμερινή συλλογή παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Αναπτυγμένες από τη UNICEF οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη.

Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά, ημερολόγια και τη σειρά UNIbella για κορίτσια μικρά και μεγάλα. Επίσης υπάρχουν κεριά, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα.

Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Μια άλλη ξεχωριστή συλλογή η «2012 Εταιρικές Κάρτες & Δώρα» δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες και τις επιχειρήσεις να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου ,τσέπης, θήκη iPhone και laptop, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Χάρη στις προσπάθειες της UNICEF ο αριθμός των παιδιών κάτω των 5 ετών που πεθαίνουν κάθε χρόνο μειώθηκε από 12 εκατομμύρια το 1990 σε 6,9 εκατομμύρια το 2011. Η δράση της οργάνωσης βελτιώνει τη ζωή των παιδιών μέσα από προγράμματα βοήθειας σε περισσότερες από 150 χώρες ή περιοχές σε όλο τον κόσμο. Προστατεύει εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, τους εξασφαλίζει καλύτερη διατροφή, παρέχει στα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση, μεριμνά ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προωθεί τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται για την προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και να βρίσκονται.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.

Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή και το fax 210 72 52 555.

Επίσης όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF, www.unicef.gr.

Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα UNICEF:

  • Αθήνα – Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056
  • Θεσσαλονίκη – Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916
  • Ηράκλειο Κρήτης – Μιχελιδάκη 19, τηλ: 2810 283 442
  • Χανιά – Μπονιαλή 25, τηλ: 28210 203 25

στα περίπτερα UNICEF:

  • Αθήνα – Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
  • Καλλιθέα – Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)
  • Μαρούσι – Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)
  • Γλυφάδα – Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
  • Πειραιάς – Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
  • Golden Hall – Μαρούσι
  • ΙΚΕΑ Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Λάρισας.

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών: Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, και στα ΕΛΤΑ.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024