Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποβληθείτε σε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Υποβληθείτε σε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, εξειδικευμένο προσωπικό θα διενεργεί δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, εξειδικευμένο προσωπικό θα διενεργεί δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασ. Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ.161 21 Αθήνα), με πρωτοβουλία του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επιδημιολογικής μελέτης OSTRIA και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ELPEN.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα κάνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας με δύο μηχανήματα υπέρηχων, προκειμένου να συμβάλλει στη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.

Στα πλαίσια της μελέτης OSTRIA από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί περισσότερες από 3.500 μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες σε 105 σημεία της χώρας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες 45 ετών και άνω και ιδιαίτερα σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, καθώς και σε ενήλικες που βρίσκονται σε χρόνια αγωγή με κορτιζόνη ή έχουν οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης.

Οι δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα διενεργούνται το διάστημα 12:00 – 16:30 μ.μ., κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 8018123 και 213 2086698.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στο περιθώριο του 6ου ενημερωτικού συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, ειδικοί θα αναλύσουν όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στην οστεοπόρωση, την οστεοπενία και την οστεοαρθρίτιδα. Παράλληλα, μέσα από διαδραστικά events, οι γιατροί θα δώσουν συμβουλές για τη διατροφή, το άγχος και την ορθή διαχείριση των προβλημάτων του θυρεοειδός αδένα, της καρδιάς και των αγγείων.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024