Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 17 Ιουλίου το Pharma & Health Conference 2012

Στις 17 Ιουλίου το Pharma & Health Conference 2012

«Το σύστημα υγείας σε κρίσιμη καμπή» θα είναι το θέμα του φετινού συνεδρίου Pharma & Health Conference 2012 που πραγματοποιείται την Τρίτη 17 Ιουλίου στην Αθήνα.

«Το σύστημα υγείας σε κρίσιμη καμπή» θα είναι το θέμα του φετινού συνεδρίου Pharma & Health Conference 2012. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την παρουσία της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Ιουλίου στην Αθήνα.

Η εφαρμογή του Μνημονίου και η συνακόλουθη «πολιτική εσωτερικής υποτίμησης» σε συνδυασμό με την αδυναμία της Πολιτείας να υιοθετήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, έχουν δημιουργήσει μία ασφυκτική κατάσταση στο χώρο της υγείας. Ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και επιχειρήσεις καλούνται πλέον να δραστηριοποιηθούν σε ένα νέο καθεστώς με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη οικονομικών πόρων. H Πολιτική Υγείας της χώρας βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με προβλήματα δεκαετιών, αλλά αδυνατεί να δώσει λύσεις υπό το πιεστικό χρονοδιάγραμμα που επιβάλλει το Μνημόνιο.

Υπό το πρίσμα αυτό, το φετινό Pharma & Health Conference έχει στόχο ακριβώς να καταγράψει ποιες είναι οι πραγματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο σύστημα υγείας της χώρα μας. Με τη συμμετοχή των αρμοδίων κυβερνητικών εκπροσώπων, εξειδικευμένων επιστημόνων και ανώτερων στελεχών της αγοράς υγείας επιχειρεί να αναδείξει τις πολιτικές εκείνες, με τις οποίες είναι δυνατόν το ελληνικό σύστημα υγείας να συνέλθει από το ηλεκτροσόκ, που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση.

Τα κύρια θέματα, που θα συζητηθούν είναι:

  • Η χρηματοδότηση του συστήματος υγείας σε καθεστώς οικονομικής κρίσης και ύφεσης.
  • Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες στη χάραξη της Πολικής Φαρμάκου της χώρας;
  • Σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
  • Προβλήματα και προοπτικές ανάπτυξης της κλινικής έρευνας στην Ελλάδα.
  • Διοίκηση, Οργάνωση, Χρηματοδότηση και Προμήθειες νοσοκομείων σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και της φαρμακευτικής αγοράς.

Στο φετινό φαρμακευτικό συνέδριο προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησής του σε ζωντανή μετάδοση (live webcasting) μέσω της ιστοσελίδας moneyconferences.com. Επίσης, στη νέα αυτή υπηρεσία, οι εξ αποστάσεως σύνεδροι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις σε real time. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης του συνεδρίου μέσω web, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.moneyconferences.com.

Το συνέδριο οργανώνεται από τα Money Conferences και το περιοδικό Pharma & Health Business της εταιρίας Ethos Media S.A. που δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση υψηλού κύρους κλαδικών επιχειρηματικών συνεδρίων. Τα Money Conferences ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024