Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνουμε ποδήλατο και ενισχύουμε τους σκοπούς των ΜΚΟ «Be Strong» και «I Live For Me»

Κάνουμε ποδήλατο και ενισχύουμε τους σκοπούς των ΜΚΟ «Be Strong» και «I Live For Me»

Μια μοναδική Ποδηλατοδρομία Αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Be Strong» και «I Live For Me» ξεκινάει την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα επαναληφτεί και τις επόμενες 3 Κυριακές (10,17,24 Ιουλίου).

Μια μοναδική Ποδηλατοδρομία Αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Be Strong» και «I Live For Me» ξεκινάει την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα επαναληφτεί και τις επόμενες 3 Κυριακές (10,17,24 Ιουλίου).

Μας περιμένουν όλους τις 4 πρώτες Κυριακές του Ιουλίου στις 09:30 το πρωί με το ποδήλατό μας και το κράνος μας για να τρέξουμε παρέα με τους Γιώργο Πεταλά, Μηνά Μελάτο αλλά και άλλους διάσημους ποδηλάτες και celebrities για καλό σκοπό.

Εκκίνηση από το café Vive Mar (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18 – Βούλα) και τερματισμός στο Mojito bay (Παραλία Αγ. Μαρίνας 33,5 χλμ. Αθηνών – Σουνίου), με προαιρετική στάση για ξεκούραση στο Εν Πλώ (Λεωφ. Ποσειδώνος 4 – Βουλιαγμένη).

Κάθε εβδομάδα θα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο μια δωροεπιταγή των 250€ και ένα κόσμημα αξίας 200€ από τα κοσμηματοπωλεία ZERTEO. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρος αγορά θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των οργανώσεων Be Strong & I Live For Me.

Μια ποδηλατοδρομία αγάπης που στόχο έχει να γίνει θεσμός.

Λίγα λόγια για τους φορείς

Η Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο «Μείνε δυνατός», ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν.
Από τις 18 Ιανουαρίου 2010, η οργάνωση λειτουργεί την πρότυπη για τα ελληνικά δεδομένα γραμμή υποστήριξης, 1069, που έχει σαν στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Μέσω της γραμμής όλοι οι πολίτες μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους ειδικούς ψυχικής υγείας, ώστε να πάρουν τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζονται.
Από τότε μέχρι σήμερα πάνω από 1.500 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έχουν λάβει την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονταν. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τους στόχους της οργάνωσης στην ιστοσελίδα www.bestrong.org.gr που αποτελεί την πιο ενημερωμένη σελίδα στην Ελλάδα σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο και έχει βραβευθεί από την European School of Oncology.

Το I Live for Me είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα σε ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους: την εξωτερική τους εμφάνιση.
Καθώς οι επώδυνες θεραπείες προχωρούν, οι ασθενείς βλέπουν την εικόνα τους να αλλάζει, πολλές φορές να μην θυμίζει καθόλου εκείνη που είχαν οι ίδιοι και οι άλλοι γύρω τους. Έτσι, μάχονται όχι μόνο με την ίδια την ασθένεια, αλλά και με τα πρακτικά προβλήματα προσαρμογής σε αυτή και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που προκαλεί.
Το I Live for Me φέρνει κοντά στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα μια ομάδα επιστημόνων, ιατρών, ψυχολόγων, καθώς και επαγγελματιών από το χώρο της ομορφιάς, για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, με απλές, πρακτικές, καθημερινές συμβουλές, σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις, να διαχειριστούν τις καθημερινές επιπτώσεις της ασθένειάς τους και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Ταυτόχρονα, το I Live for Me έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.

health.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024