Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η ομαλιζουμάμπη βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών με Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση

Η ομαλιζουμάμπη, η μοναδική εγκεκριμένη επιπρόσθετη θεραπείας για ασθενείς με Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση που δεν ανταποκρίνονται στα αντιισταμινικά, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκα στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας

Η ομαλιζουμάμπη, η μοναδική εγκεκριμένη επιπρόσθετη θεραπείας για ασθενείς με Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση που δεν ανταποκρίνονται στα αντιισταμινικά, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκα στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα, η ομαλιζουμάμπη επιτυγχάνει σημαντική μείωση στον κνησμό και στην εμφάνιση πομφών, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου, η απόδοση στις καθημερινές δραστηριότητες και στην εργασία.

Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει τα δεδομένα στη Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση, δίνοντας στους ασθενείς τη δυνατότητα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, έχοντας στη διάθεσή τους μια θεραπεία αποτελεσματική και με γρήγορη δράση, με υψηλό προφίλ ασφάλειας, εύκολο σχήμα χορήγησης και μηδενική συμμετοχή για τον ασθενή.

Η Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση είναι η πιο συχνή μορφή της χρόνιας κνίδωσης και η συχνότητά της είναι 0.5–1% στον γενικό πληθυσμό. Είναι 2 φορές πιο συχνή στις γυναίκες και πιο συχνά εμφανίζεται στις ηλικίες μεταξύ 20-40 ετών. Οι ασθενείς προσβάλλονται από τη νόσο στα πιο παραγωγικά τους χρόνια και η ποιότητα ζωής τους επιβαρύνεται σημαντικά δυσκολεύοντας την καθημερινότητα τους. Οι λιγότερες ώρες ύπνου και ο κνησμός στο δέρμα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς με ΧΑΚ να παρουσιάζουν μειωμένη απόδοση στη δουλειά τους, ενώ παράλληλα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάσχουν από κατάθλιψη και άγχος.

health.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024