Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
TEVA Hellas: Κανονικά η διάθεση των φαρμάκων παρά τη διοικητική αναδιάρθρωση

TEVA Hellas: Κανονικά η διάθεση των φαρμάκων παρά τη διοικητική αναδιάρθρωση

Σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου προχωρά η φαρμακευτική εταιρεία TEVA Hellas με στόχο την διασφάλιση της παραμονής της στην ελληνική αγορα. Σε ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι «θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς»

Σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου προχωρά η φαρμακευτική εταιρεία TEVA Hellas με στόχο την διασφάλιση της παραμονής της στην ελληνική αγορα. Σε ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι «θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς».

Στο πλαίσιο της διοικητικής αναδιάρθρωσης αποχωρεί από την εταιρεία ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Φιτσώρος και τον διαδέχεται ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, διατηρώντας πράλληλα και τα καθήκοντα του οικονομικού διευθυντή.

Στόχος της αναδιάρθρωση της TEVA Hellas παραμένει η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης, η στήριξη της επιστημονικής ιατρικής κοινότητας και η αφοσίωσή της στους ασθενείς, διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

«Η Teva θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η απόφαση για την λειτουργική αναδιάρθρωση ελήφθη, προφανώς, λόγω της ιδιαιτερότητας της ελληνικής οικονομίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις καθυστερήσεις πληρωμών των δημοσίων φορέων υγείας προς τους παρόχους φαρμάκων, αλλά και λόγω της αποτυχίας επίτευξης των στόχων του ελληνικού τμήματος της TEVA.

Τέλος, η TEVA Hellas δεν διευκρινίζει κατά πόσο η λειτουργική αναδιάρθρωση συνεπάγεται και περαιτέρω συρρίκνωση του εργατικού δυναμικού της, πέραν της αποχώρησης του κ. Φιτσώρου.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 και διαθέτει σκευάσματα, στις κατηγορίες των καινοτόμων, γενοσήμων και βιο-ομοειδών φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024