Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Εξειδικευμένο ιατρείο Παιδοουρολογίας στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Θεσσαλονίκη: Εξειδικευμένο ιατρείο Παιδοουρολογίας στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Το πρώτο εξειδικευμένο εξωτερικό ιατρείο Παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα θα λειτουργεί από την Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α' Ουρολογικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το πρώτο εξειδικευμένο εξωτερικό ιατρείο Παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα θα λειτουργεί από την Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α’ Ουρολογικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Τα ουρολογικά προβλήματα αλλά και οι ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι από τα πιο συνηθισμένα θέματα υγείας (νυχτερινή ενούρηση, ουρολοιμώξεις, κυστεοουρητιρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.ά.) που αντιμετωπίζουν παιδιά και έφηβοι.

Τα προβλήματα αυτά θα μπορούν, πλέον, να αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την σύμπραξη της Α’ Ουρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, της Α’ Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ και της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», που έχουν ειδική ενασχόληση με το αντικείμενο.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο ανακατασκευασμένο χώρο και με πλήρη νέο εξοπλισμό λειτουργούν ήδη από τον Ιούλιο οι ειδικές μονάδες ακράτειας ούρων, ανδρολογίας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, παθήσεων προστάτη και ογκολογικού ουροποιητικού συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού (09.00πμ – 14.00μμ), τηλεφωνώντας στο 2310 963102.

health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024