Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μυτιλήνη κλιμάκιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

Στη Μυτιλήνη κλιμάκιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

Στη Μυτιλήνη μεταβαίνουν το Σάββατο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος και ο β' αντιπρόεδρος και υπεύθυνος νησιωτικής πολιτικής για την υγεία του ΠΙΣ, Κώστας Κουτσόπουλος, προκειμένου να επισκεφθούν τις Υγειονομικές Μονάδες του νησιού.

Στη Μυτιλήνη μεταβαίνουν το Σάββατο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος και ο β’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος νησιωτικής πολιτικής για την υγεία του ΠΙΣ, Κώστας Κουτσόπουλος, προκειμένου να επισκεφθούν τις Υγειονομικές Μονάδες του νησιού.

Σκοπός της επισκέψεως είναι να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι της Μυτιλήνης όσο και οι τουρίστες, ιδίως αυτή την περίοδο που η επισκεψιμότητα του νησιού αυξάνεται.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτη Προβέτζα, τους εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και των Κέντρων Υγείας του νησιού.

Ο κ. Βλασταράκος και ο κ. Κουτσόπουλος θα επισκεφθούν επίσης την κινητή μονάδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) που εστάλη στη Μυτιλήνη, με συνέργεια του υπουργείου Υγείας, του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΠΙΣ, για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και των μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

health.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024