Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δωρεάν η νοσηλεία του μικρού Σπύρου στο Ωνάσειο

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου το κόστος νοσηλείας αλλά και της χειρουργική επέμβασης του μικρού Σπύρου Μαρούδα από τη Ζάκυνθο, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου το κόστος νοσηλείας, αλλά και της χειρουργική επέμβασης του μικρού Σπύρου Μαρούδα από τη Ζάκυνθο, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ωνάσειο προέβη στην έκδοση της ανακοίνωσης μετά από σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ζητούν την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας προκειμένου να ανταποκριθεί στο κόστος της επέμβασης, το οποίο ανέρχεται στα 18.000 ευρώ.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «το Ωνάσειο, για μία ακόμη φορά, θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου το κόστος νοσηλείας, αντίστοιχα όπως έχει ήδη πράξει για τις προηγούμενες νοσηλείες, αλλά και για όλες τις επισκέψεις του μικρού ασθενούς στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΩΚΚ.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ωνασείου τον Οκτώβριο του 2014, τα νοσήλια και το κόστος της χειρουργικής επέμβασης (συμπεριλαμβανόμενων των ιατρικών αμοιβών) του συγκεκριμένου ασθενή καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από το Νοσοκομείο.

Το χειρουργείο για το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μικρός Σπύρος έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

health.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024