Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφιακό αρχείο για τους ασθενείς ΜΕΘ απέκτησε το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Ψηφιακό αρχείο για τους ασθενείς ΜΕΘ απέκτησε το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Καλύτερη διαχείριση των ασθενών που εισάγονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών προσφέρει το λογισμικό Crit.IS, η εγκατάσταση του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το σύστημα είναι ανεπτυγμένο σε διαδικτυακό περιβάλλον και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός νοσοκομείου.

Καλύτερη διαχείριση των ασθενών που εισάγονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) προσφέρει το λογισμικό Crit.IS, η εγκατάσταση του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το σύστημα είναι ανεπτυγμένο σε διαδικτυακό περιβάλλον και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός νοσοκομείου.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη εγκατάσταση, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε λογισμικό, για ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και αποτελεί πρωτοβουλία του ΝΝΑ.

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, υπό την επίβλεψη του καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δημήτρη Γεωργόπουλου και η Draeger Hellas ανέλαβε την προώθηση, υποστήριξη αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη του.

Το Crit.IS είναι ένα σύστημα ολοκληρωμένης κλινικής τεκμηρίωσης και υποστήριξης, που διαχειρίζεται τις πολύπλοκες πληροφορίες που δίνει το περιβάλλον μιας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Το σύστημα είναι ανεπτυγμένο σε διαδικτυακό περιβάλλον και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός νοσοκομείου.

Είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό αρχείο που καλύπτει το σύνολο της διαμονής του ασθενή στη ΜΕΘ, ενώ δίνει και τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών με άλλα νοσοκομειακά συστήματα ιατρικής περίθαλψης.

health.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024