Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωτική εκδήλωση για την ψωρίαση από το σωματείο «Καλυψώ»

Ενημερωτική εκδήλωση για την ψωρίαση από το σωματείο «Καλυψώ»

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ», συνεχίζοντας τις από κοινού δράσεις για την ενημέρωση του κοινού, πραγματοποιούν συνάντηση στον Πειραιά, την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, (ώρα 18:30), στην Παλιά Βιβλιοθήκη (Φίλωνος 29, Κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου), με τη συνδιοργάνωση του Δήμου.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ», συνεχίζοντας τις από κοινού δράσεις για την ενημέρωση του κοινού, πραγματοποιούν συνάντηση στον Πειραιά, την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, (ώρα 18:30), στην Παλιά Βιβλιοθήκη (Φίλωνος 29, Κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου), με τη συνδιοργάνωση του Δήμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού και η αποστιγματοποίηση της νόσου, καθώς πρόκειται για ένα νόσημα μη μεταδοτικό, και μη απειλητικό για τη ζωή. Επιφέρει ωστόσο τεράστια ψυχολογική επιβάρυνση στους ασθενείς καθώς συχνά, η λανθασμένη ή ελλιπής ενημέρωση, οδηγεί στην αυτοαπομόνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης της Ψωρίασης με τους οποίους μπορούν οι πάσχοντες να ωφεληθούν και να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής τους.

Η εξάλειψη της προκατάληψης και του φόβου που υπάρχει για τη νόσο προϋποθέτει σωστή και έγκυρη πληροφόρηση. Το κοινό που θα συμμετέχει στην εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη νόσο, τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας, αλλά και να υποβάλει συγκεκριμένα ερωτήματα στους διακεκριμένους ειδικούς ιατρούς ομιλητές και να συνομιλήσει με εκπροσώπους και συνεργάτες του Σωματείου «Καλυψώ».

health.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024