Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις για τις συμβάσεις των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ

Αμέσως μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η συζήτηση μεταξύ του ΕΟΠΥΥ, της Πανελλήνιας Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τις συμβάσεις των γιατρών με τον οργανισμό.

Αμέσως μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η συζήτηση μεταξύ του ΕΟΠΥΥ, της Πανελλήνιας Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τις συμβάσεις των γιατρών με τον οργανισμό.

Στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Απριλίου, στο υπουργείο Υγείας, αποφασίστηκε οι συνομιλίες να συνεχίστούν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προκειμένου να υπάρξει τελική συμφωνία επί των θέσεων και προτάσεων, τις οποίες η Πανελλήνια Επιτροπή Διαπραγμάτευσης είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες στον ΕΟΠΥΥ, είχαν γίνει αποδεκτές από την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και απέμεινε η τελική επεξεργασία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να υλοποιηθούν τα συμπεφωνημένα.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με την Πανελλήνια Επιτροπή Διαπραγμάτευσης που έχει ορίσει, ζητούν άμεσες λύσεις, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν οι υγειονομικοί νέo claw- back και rebate και να επιτευχθεί η βιωσιμότητα των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών γιατρών.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει ότι «οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις ή αντιλήψεις που δεν οδηγούν σε άμεσα αποτελέσματα, συνεπάγονται τερματισμό των συνομιλιών και έναρξη κινητοποιήσεων. Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε ότι η υπομονή έχει και όρια και ότι η περίθαλψη των ασφαλισμένων και η λειτουργία των ιατρών δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις, που επιδεινώνουν τα προβλήματα, υποβαθμίζουν και υποτιμούν κάθε λειτουργία.»

health.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024