Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έως 300 εκατ. ευρώ το χρόνο οι περικοπές στην Υγεία, δηλώνει ο Ανδρ.Λυκουρέντζος

Για μείωση δαπανών και για διατήρηση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποσό το οποίο θα φτάσουν οι περικοπές στο υπουργείο, ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι μιλάμε για μία δαπάνη, η οποία δεν θα υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Για μείωση δαπανών και για διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποσό το οποίο θα φτάσουν οι περικοπές στο υπουργείο, ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι μιλάμε για μία δαπάνη, η οποία δεν θα υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

«Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας θα διατηρηθούν στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και οι διαθέσιμοι πόροι θα χρησιμοποιούνται με ορθολογικό τρόπο και διαδικασίες, έτσι ώστε να αποδίδουν τα βέλτιστα αποτελέσματα» συνέχισε ο υπουργός.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της, ενώ έκανε σαφές πως κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό δεν έγινε συζήτηση για το πλαφόν των 1.500 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024