Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Κλειστά την Πέμπτη τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά

«Λουκέτο» στα φαρμακεία τους βάζουν την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, πραγματοποιώντας κινητοποίηση για τις οφειλές ασφαλιστικών ταμείων. Οι φαρμακοποιοί των δύο περιοχών συνεχίζουν να μην χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, λόγω των αυξημένων χρεών των Ταμείων που έχουν ενταχθεί τον Οργανισμό. Στις 9:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. «Θα συγκεντρωθούμε για να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας οφείλουν» τόνισε ο Κ.Λουράντος στον ΒΗΜΑ 99,5.

«Λουκέτο» στα φαρμακεία τους βάζουν την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, πραγματοποιώντας κινητοποίηση για τις οφειλές ασφαλιστικών ταμείων. Οι φαρμακοποιοί των δύο περιοχών συνεχίζουν να μην χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, λόγω των αυξημένων χρεών των Ταμείων που έχουν ενταχθεί τον Οργανισμό.

Στις 9:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

«Κλείνουμε σήμερα τα φαρμακεία μας για να συγκεντρωθούμε έξω από τον ΕΟΠΥΥ για να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας οφείλουν» τόνισε ο πρόεδρος του φαρμακευτικου συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης.

Οπως καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί, έως το τέλος του 2011 δύο Ταμεία τα οποία την πρώτη Ιανουαρίου εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, ο ΟΠΑΔ (Δημόσιο) και ο ΟΑΕΕ (ελεύθεροι επαγγελματίες), οφείλουν στους φαρμακοποιούς της Αθήνας και του Πειραιά περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ.

Οι φαρμακοποιοί δεν χορηγούν φάρμακα με πίστωση και στους ασφαλισμένους άλλων επτά Ταμείων και συγκεκριμένα του ΤΣΜΕΔΕ, του ΤΣΑΥ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΗΣΑΠ, του Οίκου Ναύτου και της Εμπορικής Τράπεζας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024