Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσοχή στη χρήση του NUROFEN PLUS

Προσοχή στη χρήση του NUROFEN PLUS

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) σχετικά με το προϊόν NUROFEN PLUS, σε διαφορετικές παρτίδες του οποίου εντοπίστηκαν δισκία του αντιψυχωσικού φαρμάκου Seroquel XL (50 mg) δισκία του αντιεπιληπτικού φαρμάκου NEURONTIN.

Σύμφωνα με την προειδοποιητική ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), μέσα στη συσκευασία του φαρμακευτικού προϊόντος NUROFEN PLUS (αναλγητικό) και σε τρείς διαφορετικές παρτίδες, βρέθηκαν δισκία του αντιψυχωσικού φαρμάκου Seroquel XL 50 mg και σε άλλη παρτίδα, δισκία του αντιεπιληπτικού φαρμάκου NEURONTIN.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η συγκεκριμένη περιεκτικότητα και εμπορική ονομασία του προϊόντος NUROFEN PLUS δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας για την ελληνική αγορά και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, δεν διατίθεται από τα φαρμακεία της χώρας μας.

Είναι όμως πιθανό κάποιοι καταναλωτές να έχουν προμηθευτεί το προϊόν και ενδεχομένως να έχουν παραλάβει τις επίμαχες παρτίδες του φαρμάκου μέσω διαδικτύου ή κατά την παραμονή τους στην Αγγλία.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα NUROFEN PLUS, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Η παραγωγός εταιρεία με ανακοίνωσή της στην Αγγλία ανακαλεί όλες τις κυκλοφορούσες παρτίδες του NUROFEN PLUS και καλεί τους καταναλωτές να μην το χρησιμοποιήσουν.

Προσοχή, η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά το προϊόν “NUROFEN” που κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα και δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα.

health.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024