ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των γιατρών που φιλοξενούνται στο in.gr δεν απηχούν κατ' ανάγκη την άποψη του in.gr. Η επιλογή των φωτογραφιών και των βίντεο γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γιατρών. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση κάποιου γιατρού ή έχει οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορεί να επικοινωνήσει με το in.gr.
 
Ερευνητής - Επιστήμες της Όρασης
Σωτήρης Πλαΐνης» Πεμ 17/03/2016
Οι έγχρωμοι φακοί επαφής δεν είναι αξεσουάρ - Τί να προσέξετε
Την τελευταία δεκαετία, η χρήση των κοσμητικών (έγχρωμων) Φακών Επαφής παρουσίασε αυξανόμενη τάση, ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές. Ωστόσο αυτό που ξεχνούν οι χρήστες κοσμητικών φακών επαφής, είναι ότι αποτελούν ιατροτεχνολογικό προϊόν και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται και από τα καταστήματα πώλησής τους, αλλά και από τους χρήστες.
...
12
Λέξεις κλειδιά

φακοί επαφήςόρασημάτιαέγχρωμοιυγείαπροσοχήαξεσουάρΠλαΐνης

 

Περιγραφή

Ο Σωτήρης Πλαΐνης, MSc, PhD, FBCLA είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Οπτικής και Όρασης (IVO) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Eπίτιμος Λέκτορας στο Faculty of Life Sciences, The University of Manchester. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος των διατμηματικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών "Οπτική και Όραση" και "Εγκέφαλος & Νους" και Fellow του International Society for Contact Lens Research (ISCLR) και του Bristish Contact Lens Association (BCLA). Από το 2010 είναι μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του European Academy of Optics and Optometry (EAOO).