Συνταγή: Αυθεντική ιταλική καρμπονάρα
Μια συνταγή, εύκολη, με λίγα υλικά, που θα σας θυμίσει Ιταλία.
Μια συνταγή, εύκολη, με λίγα υλικά, που θα σας θυμίσει Ιταλία.
Μια συνταγή που τρώγεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας - είτε ως brunch είτε ως μεσημεριανό.
Μια νέα έρευνα δίνει απάντηση στο ερώτημα αν το κόκκινο κρασί είναι πιο υγιεινό σε σχέση με το λευκό.
Μια συνταγή πεντανόστιμη, θρεπτική και νηστίσιμη.
Μια συνταγή συνώνυμο της Σαρακοστής με μια μικρή αλλαγή.
Για πολλούς το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ωστόσο, κάποια «λάθη», δεν μας βοηθούν - ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να χάσουμε βάρος.
Απλά και ωραία, με δύο συνταγές που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».
Μια συνταγή πεντανόστιμη και πιο εύκολη από όσο νομίζεις.
Μια συνταγή γρήγορη και πανεύκολη.
Αυτά είναι τα έξι μαγειρικά «λάθη» που αποφεύγουν οι Ιταλοί, κάνοντας τα πιάτα τους ακόμα πιο νόστιμα.
Μια συνταγή πεντανόστιμη και (σχεδόν) νηστίσιμη, μέρες που είναι.
Μια συνταγή με λίγα υλικά και θυμίζει «μαμά» από άλλες εποχές.
Μια συνταγή σκέτη απόλαυση για τη Σαρακοστή.
Τρεις συνταγές που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno» και θα μπορούσαν να... λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα. Μέρα που είναι.
Σπιτικό brunch εμπνευσμένο με τρεις συνταγές που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».
Μια συνταγή λίγο ιδιαίτερη, λίγο παιχνιδιάρικη αλλά πολύ νόστιμη.
Μια συνταγή πεντανόστιμη και εύκολη, αλλά όχι για όλους.
Όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αλλά υπάρχει ένα συστατικό που μπορεί να το κάνει ακόμα καλύτερο - και να μας δώσει την ενέργεια που θέλουμε.
Μια συνταγή αφράτη, ελαφριά και πανεύκολη.
Μια συνταγή που δεν θέλει πολύ χρόνο και ένα πεντανόστιμη.
Δύο συνταγές - «ταξίδι» στην Ιβηρική χερσόνησο.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η μαύρη σοκολάτα έχει πολλά οφέλη για την υγεία, την ευεξία και την διάθεση…
Δύο συνταγές για σούπα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που είναι ότι πρέπει για αυτό το διήμερο που οι θερμοκρασίες έχουν πιάσει πάτο.
Η καλύτερη μαρινάδα που έχετε κάνει στη ζωή σας.
Μια συνταγή που όλοι θέλουμε να φτιάξουμε όταν θα έρθουν φίλοι στο σπίτι.
Ο κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης και η μητέρα του Τζούλια έμαθαν στο TikTok να μαγειρεύει ελληνικά. Τώρα, με την Ελληνίδα μάνα του να τον παρακολουθεί από ψηλά, ο Κωνσταντέλλης θέλει να θυμόμαστε τη Τζούλια για τις γεύσεις και το πνεύμα της
Μια συνταγή ταμάμ για τα κρύα που λένε ότι έρχονται.
Σε πανεπιστήμια και startups σε όλο τον κόσμο, ερευνητές επικεντρώνονται σε μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς για τη διατροφή σε έναν υπερπληθή και σε κλιματική κρίση πλανήτη
Μια συνταγή ταξίδι στην Ισπανία και το «φαγητό των φτωχών».
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παρουσιάζει τρεις συνταγές αφιερωμένες στο ψάρι.
To Taste Atlas ξεχωρίζει το ελληνικό παραδοσιακό γλυκό και του αφιερώνει ειδική ανάρτηση στα social media
Μια συνταγή δροσερή, με λίγη ζάχαρη και γεμάτη αγάπη.
Μια συνταγή που ξεκίνησε παραδοσιακή, αλλά απέκτησε ένα μικρό τουίστ στην πορεία.
Οι ερευνητές αποφάσισαν να φτιάξουν το τέλειο βραστό αυγό και τα κατάφεραν. Ωστόσο δεν είναι εύκολο
Ποιο είναι το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Taste Atlas;
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442