Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στοματική υγιεινή για τα πιο όμορφα δοντάκια από τη FREZYDERM!

Στοματική υγιεινή για τα πιο όμορφα δοντάκια από τη FREZYDERM!

Η FREZYDERM, είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στην έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι η βρεφική και παιδική επιδερμίδα απαιτούν αυξημένη φροντίδα και υψηλή προστασία. Οι εξειδικευμένες βρεφικές και παιδικές σειρές περιποίησης που σχεδιάζει και αναπτύσσει έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γιατρών, των φαρμακοποιών, αλλά και των γονιών καθιστώντας την ηγέτιδα στο χώρο της.

Η FREZYDERM, είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στην έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Γνωρίζει καλύτερα από όλους ότιη βρεφική και παιδική επιδερμίδα απαιτούν αυξημένη φροντίδα και υψηλή προστασία.Οι εξειδικευμένες βρεφικές και παιδικές σειρές περιποίησης που σχεδιάζει και αναπτύσσει έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γιατρών, των φαρμακοποιών, αλλά και των γονιών καθιστώντας την ηγέτιδα στο χώρο της.

Πιο συγκεκριμένα, ηSENSITEETH KIDS,είναι η νέα ολοκληρωμένησειρά στοματικής υγιεινής, αποτελούμενη από οδοντόκρεμες, στοματικό διάλυμα και προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας, για κάθε ηλικιακή ανάγκη από 6 μηνών έως 6+ ετών, με συνθέσεις βασισμένες σε απλά συστατικά με στόχο την υψηλή φροντίδα των παιδικών δοντιών και την ελαχιστοποίηση αλλεργικών αντιδράσεων. Οι παιδικές μας οδοντόκρεμες είναι εμπλουτισμένες με ασβέστιο αλλά και φθόριο, με διαφορετικά ποσοστά φθορίου ώστε να προσφέρεται στα δόντια αυξανόμενη προστασία όσο τα παιδιά μεγαλώνουν. Επιπλέον, έχουν υπέροχη φρουτένια γεύση, κάνοντας το βούρτσισμα των δοντιών απόλαυση. Η σωστή καθημερινή παιδική στοματική υγιεινή ολοκληρώνεται με τα συμπληρώματα διατροφής PRODILAC ORAL KIDS που ενισχύουν τη στοματική υγεία.

Για ολοκληρωμένη καθημερινή στοματική φροντίδα:

Prodilac Oral kids

Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1 και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη προστασία της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας τόσο για νεογιλά όσο και για μόνιμα δόντια.

SensiTeeth Kids Tooth Paste 500ppm

Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών από 3 έως 6 ετών. Η συνεργική δράση Φθορίου και Ασβεστίου προστατεύει από την τερηδόνα και τα μικρόβια, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια με απίθανη γεύση βατόμουρου!

SensiTeeth Kids Tooth Paste 1000ppm

Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών από 6 ετών. Η ενισχυμένη της σύνθεση με Φθόριο και Ασβέστιο προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα! Η μοναδική με γεύση φράουλας!

SensiTeeth Kids Epismalto Tooth Paste 1450ppm

Οδοντόκρεμα για παιδιά από 6 ετών, με εξειδικευμένη σύνθεση που ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και εμποδίζει την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων.

SensiTeeth Kids Mouthwash

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά από 3 ετών. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. Παράλληλα, μειώνει τους ερεθισμούς στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τα βακτήρια.

Και μην ξεχνάτε! Η σωστή, καθημερινή στοματική υγιεινή με οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα που περιέχουν φθόριο, μια δίαιτα χαμηλή σε σάκχαρα και τακτικές επισκέψεις στον Οδοντίατρο δύο φορές τον χρόνο προλαμβάνουν την τερηδόνα και εξασφαλίζουν γερά δόντια. Η καλύτερη λοιπόν στοματική υγιεινή για τα πιο όμορφα δοντάκια!

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024