Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé χαρίζουν δώρα από τη νέα ταινία «ΡΙΟ 2»

Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé χαρίζουν δώρα από τη νέα ταινία «ΡΙΟ 2»

Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé φέρνουν τους ήρωες της νέας φαντασμαγορικής ταινίας ΡΙΟ 2 από τους κινηματογράφους στο πρωινό των παιδιών, με μια σειρά απίθανων δώρων που μαθαίνουν τους μικρούς τους φίλους να... «κελαηδούν» αλλά και να «ισορροπούν», όπως ακριβώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας!

Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé φέρνουν τους ήρωες της νέας φαντασμαγορικής ταινίας ΡΙΟ 2 από τους κινηματογράφους στο πρωινό των παιδιών, με μια σειρά απίθανων δώρων που μαθαίνουν τους μικρούς τους φίλους να… «κελαηδούν» αλλά και να «ισορροπούν», όπως ακριβώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας!

Ανακαλύψτε τις 3 διαφορετικές φιγούρες που ισορροπούν σε δάχτυλα, μπουκάλια, μολύβια και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε, μέσα στις ειδικές συσκευασίες HONEY CHEERIOS, COOKIE CRISP CHOCO TOASTS και NESQUIK PILLOWS και ντύστε τον Μπλου, τον Ραφαέλ και την Γκάμπι με απίθανα αυτοκόλλητα!

Επιπλέον, βρείτε μέσα στις συσκευασίες COOKIE CRISP και NESQUIK 3 διαφορετικές μελωδικές φιγούρες, που σφυρίζουν και όταν γεμίσουν με νερό «τραγουδούν» όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας, και συμπληρώστε τη συλλογή σας!

Με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé η γεύση και η ισορροπημένη διατροφή γίνονται ένα με το παιχνίδι και τη διασκέδαση, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης στα παιδιά με τους ήρωες της ταινίας «ΡΙΟ 2»!

Ξένη δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024