Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν 140 οικογένειες και τα παιδιά τους σε Κομοτηνή και Ηράκλειο

Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν 140 οικογένειες και τα παιδιά τους σε Κομοτηνή και Ηράκλειο

Τα Παιδικά Χωριά SOS εγκαινίασαν τη λειτουργία δύο νέων Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης για τη στήριξη τουλάχιστον 140 οικογενειών και των παιδιών τους.

Τα Παιδικά Χωριά SOS το τελευταίο τρίμηνο (δίπλα στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργούν σε Αθήνα και Καλαμάτα) εγκαινίασαν τη λειτουργία δύο νέων Κέντρων στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης για τη στήριξη τουλάχιστον 140 οικογενειών και των παιδιών τους.

Τον Απρίλιο στην Κομοτηνή ξεκίνησε το Κέντρο, σε ιδιόκτητο κτίριο του Σωματείου, δωρεά της οικογένειας Νικολαϊδη, με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής, που ανέλαβε όλα τα έργα διαμόρφωσης του χώρου και τη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες, με στόχο τη στήριξη φτωχών οικογενειών της τοπικής κοινωνίας.

Στα τέλη Ιουνίου σε ανάλογο χώρο στο Ηράκλειο της Κρήτης εγκαινιάστηκε το Κέντρο από τον Συνήγορο του Παιδιού Γ.Μόσχο, παρουσία του προέδρου των Παιδικών Χωριών SOS, εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου και πολύ κόσμου. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί τον προπομπό της δημιουργίας και στο Ηράκλειο ενός ακόμα Παιδικού Χωριού SOS.

Η οικογένεια είναι η καρδιά της κοινωνίας μας και στα Παιδικά Χωριά SOS θεωρούν ότι όχι μόνο η δημιουργία «Οικογενειών» για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά πολύ περισσότερο η στήριξη των φυσικών οικογενειών για να μην βρεθούν και άλλα παιδιά σε ανάγκη, είναι στις μέρες μας σημαντικό καθήκον και υποχρέωση όλων μας.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024