Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη

Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη

Ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη χαρίζει στους λάτρεις του ελληνικού καφέ την αγαπημένη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα... και χωρίς καφεΐνη!

Ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη χαρίζει στους λάτρεις του ελληνικού καφέ την αγαπημένη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα… και χωρίς καφεΐνη!

Η αποκαφεϊνοποίηση του Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, απλά με ζεστό νερό. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό, οι πόροι τους ανοίγουν και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται. Το διάλυμα που προκύπτει περνάει από ειδικά φίλτρα ώστε να απομακρυνθεί η καφεΐνη και μάλιστα πριν το καβούρδισμα, έτσι ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το άρωμα και η γεύση του καφέ.

Έτσι, ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη με το μοναδικό του χαρμάνι δίνει την ευκαιρία να τον απολαύσουν όλοι και ιδιαίτερα όσοι θα ήθελαν να περιορίσουν την καφεΐνη στη διατροφή τους.

Η φύση δίνει τον καφέ και ο Λουμίδης Παπαγάλος σας δίνει τα φυσικά πλεονεκτήματά του χωρίς καφεΐνη με το ίδιο μεράκι και αγάπη!

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024