Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΕΟ LIPIKAR LAIT: 48 ώρες καταπράυνσης και προστασίας του ξηρού δέρματος!

ΝΕΟ LIPIKAR LAIT: 48 ώρες καταπράυνσης και προστασίας του ξηρού δέρματος!

Το ξηρό δέρμα είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται. Ιδιαίτερα την άνοιξη, το πρόβλημα επιδεινώνεται, καθώς οι εναλλαγές του καιρού αυξάνουν την άβολη αίσθηση, τη φαγούρα και τους ερεθισμούς του δέρματος.

Το ξηρό δέρμα είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται. Ιδιαίτερα την άνοιξη, το πρόβλημα επιδεινώνεται, καθώς οι εναλλαγές του καιρού αυξάνουν την άβολη αίσθηση, τη φαγούρα και τους ερεθισμούς του δέρματος.

Όλες οι γυναίκες που έχουν ευαίσθητο και ξηρό δέρμα έχουν ανάγκη από προϊόντα που εξασφαλίζουν άμεση καταπράυνση και προστασία, ενώ παράλληλα παρέχουν μία αίσθηση άνεσης και απαλότητας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

Η La RochePosay, ο ειδικός στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, παρουσιάζει το νέο γαλάκτωμα σώματος Lipikar Lait, με ανανεωμένη σύνθεση και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και για τις περιπτώσεις ξηρού δέρματος. Το Lipikar Lait υποστηρίζεται από πρωτόκολλο δοκιμών σε βρέφη, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους, το οποίο αποδεικνύει ότι η ενυδάτωση του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά έπειτα από 48 ώρες, ενώ παράλληλα εντείνεται η προστασία της λειτουργίας του επιδερμιδικού φραγμού[1].

ΝΕO LIPIKAR LAIT

Η νέα σύνθεση του Lipikar Lait αναπληρώνει τα λιπίδια του δέρματος, εξασφαλίζει 48ωρη θρέψη και μείωση του αισθήματος τραβήγματος και ξηρότητας, ενώ έπειτα από 4 εβδομάδες η ελαστικότητα του δέρματος είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Το νέο Lipikar Lait είναι είναι πιο απαλό και θρεπτικό από ποτέ, την ίδια στιγμή που παραμένει λεπτόρευστο, χωρίς να βαραίνει το δέρμα και να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Το προϊόν απορροφάται άμεσα, δίνοντας τη δυνατότητα να μη χάσετε λεπτό από την ημέρα σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει αίσθηση άνεσης στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΟΧΗ

Το νέο Lipikar Lait αποτελείται από συστατικά, που καταπραΰνουν και επανορθώνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μέγιστη ανοχή για το ευαλισθητο δέρμα:

  • 3% ColdCream, για άμεση επανόρθωση & συγκράτηση της υγρασίας!

Ένας κλασικός συνδυασμός επανορθωτικών λιπιδίων – κερί μέλισσας, cetyl palmitate και έλαιο Βαζελίνης – μετατρέπεται σε μια πρωτοποριακή σύνθεση εντυπωσιακής αποτελεσματικότητας, δρώντας σαν επίδεσμος που προστατεύει και επανορθώνει το ξηρό δέρμα.

  • 60% Ιαματικό La RochePosay, για καταπράυνση και προστασία του ξηρού δέρματος

Αυτό το κλινικά αναγνωρισμένο συστατικό, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στο Δερματολογικό Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, τώρα βρίσκεται σε ακόμη υψηλότερη συγκέντρωση, εξσφαλίζοντας τη μέγιστη περιποιητική σύνθεση για το δέρμα.

  • 2% Νιασιναμίδη, για άνεση που διαρκεί

Αυτό το μόριο, με την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, συμβάλλει στην εξουδετέρωση του ερεθισμού του δέρματος και συγχρόνως εγγυάται εξαιρετική ανοχή.

  • 10% Βούτυρο Καριτέ, για αναπλήρωση των λιπιδίων και άμεση θρέψη

Το Βούτυρο Καριτέ αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά μαλακτικά της φύσης με λιπιδικό προφίλ παρόμοιο με αυτό του σμήγματος του δέρματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την αποκατάσταση του ξηρού δέρματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • 88% Αίσθηση θρέψης στο δέρμα μετά την εφαρμογή
  • 96% Αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • 78% Το προϊόν δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα
  • 84% Το προϊόν διεισδύει γρήγορα

Πιστή στη δέσμευσή της για μέγιστη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, η La RochePosay θέτει το γαλάκτωμα σώματος Lipikar Lait ως το σύμβολό της για την αειφόρο ανάπτυξη, καθώς η περιεκτικότητα του προϊόντος σε Βούτυρο Καριτέ προέρχεται κατ’ αποκλειστικότητα από κοινότητες παραγωγών στην Μπουρκίνα Φάσο. Με αυτό τον τρόπο, η La RochePosay παρέχει ένα άμεσο εισόδημα στους συλλέκτες των καρπών και στηρίζει οικονομικά ολόκληρη την κοινότητα, ενώ συγχρόνως προστατεύει το περιβάλλον μέσω της διαφύλαξης των δέντρων καριτέ. Επιπλέον, η La Roche-Posay για πρώτη φορά αφαιρεί το συνοδευτικό φυλλάδιο, που παραδοσιακά εσωκλείεται στη συσκευασία, σώζοντας έτσι 1,5 τόνο χαρτιού και προτάσσοντας τη σπουδαιότητα της βιώσιμης ανάπτυξης για το μέλλον του πλανήτη μας.


[1] Tεστ χρήσης καταναλωτών σε 50 γυναίκες ηλικίας 18-65 με ξηρό έως πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024