Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δωρεάν εξέταση για χρόνια σύνδρομα πόνου

Το ΥΓΕΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Ιατρείου Πόνου, προσφέρει δωρεάν εξέταση για μία εβδομάδα.

Το ΥΓΕΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Ιατρείου Πόνου, προσφέρει δωρεάν εξέταση για μία εβδομάδα.

Την δωρεάν εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr) καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospital, από σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 20 -24 Φεβρουαρίου.

Το Ιατρείο Πόνου συνιστά την εξέλιξη της Ιατρικής επιστήμης στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση του άλγους από κατάλληλα εκπαιδευμένους ιατρούς στα χρόνια σύνδρομα πόνου, πόνο σχετιζόμενο με νεοπλασματικές νόσους, πόνο μετά από τραυματισμό ή χειρουργικές επεμβάσεις. Βρίσκεται σε δυναμική συνεργασία με όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και τους θεράποντες ιατρούς Χειρουργούς, Ορθοπεδικούς, Φυσιάτρους, Ογκολόγους, Νευρολόγους, Νευροχειρουργούς, Παθολόγους κ.ά. για την ολοκληρωμένη θεραπεία των ασθενών, εφαρμόζοντας φαρμακευτικές, επεμβατικές ή εναλλακτικές θεραπείες. Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα συνεργασίας και υποστήριξης με ψυχολόγο ή ψυχίατρο, εφόσον ο ασθενής αλλά και το περιβάλλον του το επιθυμούν.

Στα πλαίσια του Ιατρείου, μετά από την ιατρική συνέντευξη με την λήψη του ιστορικού, την κλινική εξέταση και τα απεικονιστικά ευρήματα, προτείνεται εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο στον ασθενή για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος που τον απασχολεί.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024