Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φυσικό lifting προσώπου: Πώς να το πετύχετε με τα νέα γενιάς fillers

Φυσικό lifting προσώπου: Πώς να το πετύχετε με τα νέα γενιάς fillers

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται πλέον για τις λύσεις αντιγήρανσης που προσφέρει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική. Το ζητούμενο είναι πάντα το φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς παραμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, και φυσικά η ασφάλεια των χρησιμοποιούμενων ενέσιμων υλικών. Τα νέα fillers που έχουμε στη διάθεσή μας προσφέρουν ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο, με διάρκεια και ασφάλεια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται πλέον για τις λύσεις αντιγήρανσης που προσφέρει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική. Το ζητούμενο είναι πάντα το φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς παραμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, και φυσικά η ασφάλεια των χρησιμοποιούμενων ενέσιμων υλικών. Τα νέα fillers που έχουμε στη διάθεσή μας προσφέρουν ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο, με διάρκεια και ασφάλεια.

Στην κατηγορία των νέας γενιάς fillers ανήκει και το υαλουρονικό οξύ, ένα απόλυτα ασφαλές ενέσιμο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια, τουλάχιστον. Είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, αφού άλλωστε αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας, και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο.

Η δράση του δεν περιορίζεται στο γέμισμα των ρυτίδων, αφού βρίσκει κι άλλες εφαρμογές. Μια από αυτές είναι η μεσοθεραπεία, που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να του προσφέρει λάμψη, καθώς και ενυδάτωση εκ των έσω.

Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δώσουμε όγκο στα χείλη, στα ζυγωματικά ή στις παρειές – μάγουλα (το σημείο εκείνο του προσώπου που του προσδίδει ένα οβάλ σχήμα). Σημεία από τα οποία χάνεται συνήθως ο όγκος κατά τη διαδικασία της γήρανσης, αδειάζοντας έτσι το πρόσωπο. Με την τοποθέτηση του υαλουρονικού στα κατάλληλα σημεία, τονίζουμε τα ζυγωματικά και το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.

Εκτός, όμως, από την τοποθέτηση του υλικού στα κατάλληλα σημεία για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, μεγάλη σημασία έχει και η εφαρμογή του κατάλληλου είδους υαλουρονικού στην εκάστοτε περιοχή από τον ειδικό. Έτσι πιο λεπτόρευστο υλικό θα χρησιμοποιηθεί στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, ενώ πιο παχύρευστο για τις ρυτίδες έκφρασης.

Έτσι, για παράδειγμα το Juvederm VOLUMA, επαναφέρει τον όγκο του προσώπου, μεταξύ άλλων σε παρειές, ζυγωματικά και πηγούνι (με διάρκεια 18 – 24 μήνες), το Juvederm VOLIFT, βελτιώνει τις πτυχές σε παρειές, πηγούνι, κάτω τριτημόριο προσώπου και ρινοχειλικές αύλακες και ενδείκνυται για την πλήρωση των βαθιών εντυπωμάτων (με διάρκεια έως 15 μήνες) και το Juvederm VOLBELLA
βελτιώνει τις περιοχές γύρω από τα χείλη, το στόμα και τα μάτια, καθώς επίσης μειώνει και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών (με διάρκεια έως 12 μήνες).

Τα πλεονεκτήματα των προαναφερόμενων ενέσιμων υλικών είναι ότι διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Περισσότερο προβλέψιμο από παλιότερα αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι και αναστρέψιμο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Είναι πιο εύκολα στην χρήση, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τους 24 μήνες. Διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting μη επεμβατικά.

Επιπλέον, η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λυδοκαΐνη).

Τα συγκεκριμένα fillers χάρη στην τεχνολογία vycross (Vycross Filler Technology) που διαθέτουν, διατηρούν την ίδια λεία υφή και τις ιδιότητές, όπως τα προϊόντα με την τεχνολογία 3D matrix, που τα καθιστά εύκολα στην έγχυση με αποτέλεσμα μια ομαλή, φυσική εμφάνιση και αίσθηση.

Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδιο WCOCD 2013 στην Αθήνα, το Juvederm Volbella μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στην πολυσυζητημένη και δύσκολη περιοχή που ονομάζεται Tear Trough. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εξαιρετικά και η διαδικασία έγχυσης σχετικά απλή. Απαιτείται όμως πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής, καθώς και προσεκτικός σχεδιασμός πριν την έγχυση από τον γιατρό.

* Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024