Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φυσική και ανώδυνη ανανέωση του προσώπου με μικροκρυστάλλους

Φυσική και ανώδυνη ανανέωση του προσώπου με μικροκρυστάλλους

Για να μπορούμε να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα, το δέρμα μας διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, όμως η ηλικία, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η διατροφή και τα ακατάλληλα καλλυντικά αναστέλλουν την λειτουργία τους, με αποτέλεσμα μια θαμπή και κουρασμένη όψη.

Για να μπορούμε να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα, το δέρμα μας διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, όμως η ηλικία, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η διατροφή και τα ακατάλληλα καλλυντικά αναστέλλουν την λειτουργία τους, με αποτέλεσμα μια θαμπή και κουρασμένη όψη.

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους (Ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το ecopeel λειτουργεί με τη βοήθεια μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή.

Η μέθοδος αυτή, που βοηθάει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος, σε βάθος, είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό. Έτσι, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας.

Ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος που εμφανίζει η κάθε επιδερμίδα.

Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.

Το ecopeel είναι απόλυτα φυσικό, ανώδυνο και ασφαλές. Η εφαρμογή του είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια ακριβές αποτέλεσμα που δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές θεραπείες όπως καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου.


πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

health.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024