Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος χωρίς πόνο και ράμματα

Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος χωρίς πόνο και ράμματα

Ένα πρόγραμμα με βαράκια επί 20’ καθημερινά ήταν αρκετό για να βοηθήσει στην απώλεια κοιλιακού λίπους μια μερίδα εθελοντών (αντρών) σε μεγάλη πανεπιστημιακή μελέτη του Χάρβαρντ. Ωστόσο, το επίμονο λίπος στην κοιλιά (που είναι επικίνδυνο και για την υγεία), τα ψωμάκια, τους μηρούς, τις γάμπες δύσκολα φεύγει. Πολλές φορές υπάρχει προδιάθεση στην συσσώρευση λίπους τοπικά εξαιτίας της παθολογικής συγκέντρωσης λιποκυττάρων που δεν απομακρύνονται με γυμναστική. Η νέα απάντηση, λοιπόν, στο τοπικό πάχος λέγεται laser lipolysisκαι ειδικότερα SmartLipo.

Ένα πρόγραμμα με βαράκια επί 20’ καθημερινά ήταν αρκετό για να βοηθήσει στην απώλεια κοιλιακού λίπους μια μερίδα εθελοντών (αντρών) σε μεγάλη πανεπιστημιακή μελέτη του Χάρβαρντ. Ωστόσο, το επίμονο λίπος στην κοιλιά (που είναι επικίνδυνο και για την υγεία), τα ψωμάκια, τους μηρούς, τις γάμπες δύσκολα φεύγει. Πολλές φορές υπάρχει προδιάθεση στην συσσώρευση λίπους τοπικά εξαιτίας της παθολογικής συγκέντρωσης λιποκυττάρων που δεν απομακρύνονται με γυμναστική. Η νέα απάντηση, λοιπόν, στο τοπικό πάχος λέγεται laser lipolysis και ειδικότερα SmartLipo.

Όπως επισημαίνει η δερματολoγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος και Εφαρμογών Λέιζερ της κλινικής Cosmetic Derma Medicine «η πιο σύγχρονη τεχνολογία που απομακρύνει για πάντα τα λιποκύτταρα από μια περιοχή είναι η laser lipolysis. Η τεχνολογία του Nd-Yag laser εφαρμόζεται στον υποδόριο ιστό, δηλαδή κάτω από το δέρμα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να στοχεύσουμε δύσκολα σημεία, όπως τις γάμπες και το προγούλι αλλά και να πάμε πιο επιφανειακά βελτιώνοντας σημαντικά την όψη της κυτταρίτιδας».

Το laser SmartLipo, όπως ονομάζεται η συσκευή λιποαναρρόφησης νέας γενιάς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την σύσφιξη. Η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν υπάρχουν ράμματα μετά αλλά ούτε και μελανιές. Θα πρέπει να φοράτε έναν ελαστικό κορσέ για περίπου 2 εβδομάδες.

Η διαδικασία είναι ασφαλής εφόσον εκτελείται από έμπειρο και εκπαιδευμένο γιατρό και μπορεί να εφαρμοστεί σε προγούλι (διπλοσάγονο), μηρούς, ψωμάκια, κοιλιά, γάμπες, μπράτσα, γόνατα.

Η laser lipolysis θεωρείται μια σύγχρονη μορφή λιποαναρρόφησης και καθιστά τη διαδικασία ουσιαστικά αναίμακτη και ελάχιστα τραυματική. Αντίθετα, στην κλασσική λιποαναρρόφηση οι κάνουλες είναι πιο χοντρές, ενώ μετά την επέμβαση υπάρχουν μώλωπες και εκτεταμένο πρήξιμο, με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας να επιμηκύνεται. Αντίθετα, όλα αυτά καταργούνται ή βελτιώνονται πολύ με τη χρήση του laser.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024