Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως θα αποκτήσετε φρέσκο και νεανικό πρόσωπο για τo ρεβεγιόν

Πως θα αποκτήσετε φρέσκο και νεανικό πρόσωπο για τo ρεβεγιόν

Ακόμη και στο παρά πέντε των γιορτινών ημερών υπάρχει χρόνος για να αποκτήσουμε ένα φρέσκο και πιο νεανικό πρόσωπο με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές, ανάλογα με τις ανάγκες και τα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Ακόμη και στο παρά πέντε των γιορτινών ημερών υπάρχει χρόνος για να αποκτήσουμε ένα φρέσκο και πιο νεανικό πρόσωπο με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές, ανάλογα με τις ανάγκες και τα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Για λάμψη και ανανέωση στο πρόσωπο ecopeel με μικροκρυστάλλους

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους (ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Το ecopeel είναι πολύ αποτελεσματικό σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρά στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό.

Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα. Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος.

Η ανανέωση του προσώπου, με αυτήν τη μέθοδο, πραγματοποιείται με την χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος. Ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή είναι εμφανής η λάμψη στο πρόσωπο.

Υαλουρονικό στα χείλη ή και στις ρινοπαρειακές ρυτίδες

Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα.

Έχοντας προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός εγχύει με ένεση το υλικό στην περιοχή των ρυτίδων, καλύπτοντας τα κενά που αφήνει ο χρόνος. Η διόρθωση είναι άμεση ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως, υποχωρούν στη συνέχεια.

Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται σε όλες τις περιπτώσεις όπου μια γυναίκα θέλει να βελτιώσει το σχήμα των χειλιών της ή να τους δώσει όγκο λιγότερο ή περισσότερο και το αποτέλεσμα να είναι όσο γίνεται πιο φυσικό. Η φυσικότητα του αποτελέσματος εξαρτάται από την τρόπο που θα γίνει η έγχυση, καθώς επίσης και στο αποτέλεσμα που επιθυμεί να έχει η κάθε γυναίκα.

Το αποτέλεσμα που προσφέρει το υαλουρονικό οξύ διαρκεί έως 12 μήνες, οπότε και θα χρειαστεί να γίνει επανάληψη της εφαρμογής.

BOTOX για μέτωπο και μάτια

Αν στο μέτωπό σας καθώς και στην περιοχή γύρω από τα μάτια συνοφρυώνεστε ή παρατηρείται ρυτίδες έκφρασης, οι οποίες δεν θέλετε να σας ακολουθούν στις διακοπές σας, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε botox στα σημεία αυτά.

Πρόκειται για μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη, όπου σε πολύ μικρές δόσεις δρα στον μύ, με αποτέλεσμα την αναστολή της μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις.

Εφαρμόζεται και δρα τοπικά, χωρίς να απορροφάτε από τον οργανισμό. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας, που βρίσκονται στην περίοδο της ζωής τους, όπου αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες έκφρασης και γενικά η όψη του προσώπου τους δείχνει πιο κουρασμένη.

Με τη βοήθεια του botox μπορούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο και στο μέτωπο.

Με μια λεπτή βελόνα, το ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός που εμφανίζεται υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μέσα στις επόμενες 7-15 μέρες γίνεται εμφανές το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ σε έξι μήνες το botox αρχίζει να υποχωρεί σταδιακά από τους μυς και αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.


* Ο Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, Πλαστικός Χειρουργός, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Επίσης, είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

health.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024