Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Satinique: Φροντίδα, θεραπεία και styling για τα μαλλιά σας

Satinique: Φροντίδα, θεραπεία και styling για τα μαλλιά σας

Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών συνδυάζει φροντίδα - θεραπεία - styling και προσφέρει λαμπερά, δυνατά, λεία, πλούσια και γεμάτα ενέργεια μαλλιά!

Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών συνδυάζει φροντίδα – θεραπεία – styling και προσφέρει λαμπερά, δυνατά, λεία, πλούσια και γεμάτα ενέργεια μαλλιά!

Ο συνδυασμός των προϊόντων αναζωογονεί και ξυπνά τις αισθήσεις, φέρνοντας επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών σας.

Απελευθερώστε τη δύναμη των μαλλιών!

Φροντίδα

Anti-Hairfall Shampoo & Conditioner, Σαμπουάν & Μαλακτικό κατά της τριχόπτωσης
Ενεργοποιεί και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση και μείωση τη τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στο σπάσιμο των εύθραυστων, αδύνατων και αραιών μαλλιών. Με τη χρήση των προϊόντων μπορούν να εξοικονομηθούν έως και 1.800 στελέχη ανά μήνα! Το σαμπουάν και το conditioner περιλαμβάνουν το σύμπλεγμα ENERJUVE το οποίο επαναφέρει τα μαλλιά στην φυσική και υγιή τους όψη. Την αποτελεσματικότητα των προϊόντων έρχεται να συμπληρώσει το μείγμα από Ginseng και εκχύλισμα φύλλων Mulberry τα οποία βοηθούν στην υγιή εμφάνιση των μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης Σαμπουάν: 280ml 14,07 €)
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης Conditioner: 280ml 14,92 €)

Anti-dandruff Shampoo, Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας
Ενυδατώνει και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής εξαφανίζοντας εντελώς τις νιφάδες. Είναι ιδανικό για οποιοδήποτε τύπο μαλλιών που παρουσιάζει πιτυρίδα και ηρεμεί από την ενοχλητική φαγούρα, χαρίζοντας στα μαλλιά υγεία και λάμψη. Περιέχει βιταμίνη Ε, για θρέψη και ενυδάτωση, καθώς επίσης αβοκάντο για πρόληψη της λιπαρότητας και επανεμφάνιση της πιτυρίδας.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 280ml 14,07 €)

Θεραπεία

Η υγεία των μαλλιών ξεκινά από τη ρίζα. Η υγεία του τριχωτού ευθύνεται για την καλή εμφάνιση των μαλλιών μας. Για το λόγο αυτό, η AMWAY ενισχύει τη σειρά SATINIQUE με τη τονωτική λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής.

Scalp Tonic, Λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής
Το πατενταρισμένο προϊόν Scalp Tonic προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωση και τη δύναμη που χρειάζονται τα μαλλιά. Η αποτελεσματικότητα αυτής της λοσιόν οφείλεται στο μοναδικό αναζωογονητικό σύμπλεγμα, το οποίο αποτελείται από:

  • Εκχύλισμα Shiso (από Ιαπωνικά βότανα): θρέφει την επιδερμίδα και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού που προκαλείται από το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.
  • Saw Palmetto: ενδυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής για πλουσιότερα και πυκνότερα μαλλιά.
  • Licorice Root: βοηθά στον περιορισμό του ερεθισμού και της αποδυνάμωσης της ρίζας της τρίχας.
  • Εκχύλισμα Green Rooibos: αποτελεί ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό.

Η αποτελεσματικότητα της λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής επιβεβαιώνεται μέσω των ισχυρών δηλώσεων:

  • 76% των καταναλωτών δήλωσε ότι η τονωτική λοσιόν αυξάνει την ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής
  • 72% των καταναλωτών δήλωσε ότι η λοσιόν κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά και πλούσια
  • 89% των καταναλωτών δήλωσε ότι η λοσιόν δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά
  • 73% των καταναλωτών δήλωσε ότι συνέβαλε στη μείωση των νιφάδων από την ξηρή επιδερμίδα του κεφαλιού

Σε συνδυασμό με ένα ειδικά επιλεγμένο μίγμα ενυδατικής κρέμας, η SATINIQUE Scalp Tonic κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά, λαμπερά και γεμάτα ενέργεια.

Επιπλέον, διαθέτει μοναδικό, άρωμα φρεσκάδας, κατάλληλο για άντρες και για γυναίκες, σε ένα συνδυασμό από νούφαρα, κρίνο της κοιλάδας, υάκινθο και σανταλόξυλο, που ενεργοποιεί όλες οι αισθήσεις ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει την υφή και την εμφάνιση των μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 80ml 51,22€)

Dual Defend Spray, Σπρέι Διπλής Προστασίας
Ένα λαμπερό σπρέι που βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και τις βλάβες που μπορεί να προκληθούν με την θερμότητα κατά τη διάρκεια χρήσης συσκευών στάιλινγκ. Αποκαθιστά τη φυσική άμυνα της τρίχας κατά των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Με τη μοναδική του φόρμουλα το χρώμα δεν ξεθωριάζει και μένει ζωντανό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενδυναμώνοντας την τρίχα έως και εννιά φορές! (με συστηματική χρήση)
Το εκχύλισμα ροδιού βοηθά στην αναζωογόνηση των θαμπών και ξηρών μαλλιών, ενώ η βιταμίνη Ε τα ενυδατώνει και τα προστατεύει.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 100ml 21,53€)

Τα προϊόντα θεραπείας της σειράς SATINIQUE (εκτός από την τονωτική λοσιόν) διαθέτουν το premium άρωμα της σειράς, από βατόμουρο, φρέζια, μανόλια, βερίκοκο και Rose Tea.

Styling

Styling Balm, Κρέμα ισιώματος
Είναι ιδανική για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα που εκπέμπουν οι συσκευές στάιλινκγ. Πέρα από το πολύ αποτελεσματικό, για την επαναφορά των μαλλιών στη φυσική τους κατάσταση, σύμπλεγμα ENERJUVE, η κρέμα ισιώματος περιέχει ένα μείγμα από έλαιο σπόρων KuKui και φυντατριόλης για επιπλέον ενυδάτωση, μετατρέποντας τα θαμπά, σκληρά και άτονα μαλλιά σε λαμπερά, λεία και γεμάτα ενέργεια.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 100ml 18,29€)

Texture Matte Wax, Ματ κερί για φορμάρισμα μαλλιών
Το κερί στάιλνκγ δίνει medium κράτημα, φυσικό τονισμό και εύκολη διαμόρφωση των μαλλιών. Η ματ σύνθεσή του βοηθά τα μαλλιά να μην φαίνονται λιπαρά.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 50ml 18,29€)

Styling Creame, Κρέμα φορμαρίσματος
Αυτή η κρέμα στάιλινγκ δίνει μεσαίο κράτημα, λάμψη και περιέχει βερνίκι που χαρίζει απαλότητα, δίνει σχήμα στις ατίθασες μπούκλες και απόλυτο έλεγχο στο στάιλινγκ των μαλλιών σας. Με ένα μείγμα από έλαιο σπόρων Kukui και βιταμίνη Ε, η κρέμα στάιλινκγ είναι η ιδανική επιλογή για φορμάρισμα με φυσικό αποτέλεσμα.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 50ml 18,29€)

SATINIQUE Final Step Finishing Spray
Ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών σε μορφή mist, που παρέχει μεγάλης διάρκειας, απαλό κράτημα. Ολοκληρώνει το στυλ που δημιουργείτε με τα υπόλοιπα προϊόντα στάιλινγκ της SATINIQUE που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, εξασφαλίζοντας κράτημα, όγκο και αντοχή στην υγρασία όλη την ημέρα. Επιπρόσθετα, το σπρέι αποτελεί την ιδανική λύση για τον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 250ml 10,23€)

Αυτό που επίσης χαρακτηρίζει τα προϊόντα στάιλινγκ SATINIQUE είναι το SATINIQUE Signature άρωμα από αχλάδι, πράσινο μήλο, τριαντάφυλλο και musk.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024