Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Σεπτέμβριο τα παιδιά «Χάνουν Βάρος - Κερδίζουν Ζωή»

Το Σεπτέμβριο τα παιδιά «Χάνουν Βάρος – Κερδίζουν Ζωή»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση «Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή» με την επιστημονική επιμέλεια του Ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Τηρώντας την υπόσχεσή του για παροχή ενημέρωσης με θέματα που ενδιαφέρουν την Οικογένεια και το Παιδί, το AVENUE αναλαμβάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο τόσο σημαντικό θέμα της παιδικής παχυσαρκίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση «Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή» με την επιστημονική επιμέλεια του Ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»**.

Στις 12, 13,19, 20 & 26, 27 Σεπτεμβρίου, σε έναν πρωτότυπο και διαδραστικό χώρο στη «μικρή πλατεία» του εμπορικού κέντρου, εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση με προκαθορισμένα ραντεβού*, ενημέρωση και συστάσεις για τη σωστή διατροφή και σωματική άσκηση.

Ειδικά το Σάββατο 27/9 το απόγευμα η Ε.Χαρμανδάρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας, θα μιλήσει για το θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία».

Χορηγός όλης της εκδήλωσης είναι το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου του AVENUE.

Επισκεφθείτε το AVENUE και τον Σεπτέβριο, ενημερωθείτε για το θέμα της παιδικής παχυσαρκίας και εξεταστείτε δωρεάν.

*Για το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο Φαρμακείο του AVENUE (210 6196651). Για το πλήρες πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.avenuemall.gr

**Για περισσότερες πληροφορίες του προγράμματος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.childhood-obesity.gr ή το Facebook Page ChildhoodObesity.gr. E-mail: childhood-obesity@med.uoa.gr

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο – έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 – σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων.

health.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024