Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμετωπίζετε πρόβλημα Αστιγματισμού;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα Αστιγματισμού;

Η όρασή σας γίνεται θολή ή παραμορφωμένη στην προσπάθεια σας να εστιάσετε τόσο σε κοντινά όσο και σε μακρινά  αντικείμενα;

Η όρασή σας γίνεται θολή ή παραμορφωμένη στην προσπάθεια σας να εστιάσετε τόσο σε κοντινά όσο και σε μακρινά αντικείμενα;

Ανακαλύψτε τους νέους, καινοτόμους και απόλυτα εξεληγμένους Αστιγματικούς φακούς επαφής Biofinity Τoric® (σιλικόνης υδρογέλης) της CooperVision, οι οποίοι ήρθαν για να διορθώσουν άμεσα τα προβλήματα όρασης του αστιγματισμού, προσφέροντας παράλληλα πρωτόγνωρη άνεση κατά τη διάρκεια που τους φοράτε (είτε πρόκειται για μια μέρα ή έως και επτά συνεχόμενες), εξαιρετική σταθερότητα, και τέλεια οπτική οξύτητα!

Οι Αστιγματικοί φακοί επαφής Biofinity Τoric® σιλικόνης υδρογέλης) διαθέτουν Optimized Lens Geometry,οριζόντιo πάχος ISO καθώς και μεγάλη τορική οπτική ζώνη. Σχεδιασμός που επιτρέπει γρήγορο “προσανατολισμό” του φακού για καλύτερη απόδοση και τοποθέτηση. Ακόμη, συνδυάζουν χαμηλό modulus και υψηλή μεταδοτικότητα του οξυγόνου – για να προσφέρουν περισσότερη άνεση – ενώ η τεχνολογία Aquaform ® της Cooper Vision μετατρέπει τους Biofinity Toric σε φυσικά υδρόφιλους φακούς επαφής όπου διατηρούν το νερό μέσα στο φακό, ελαχιστοποιώντας έτσι την αφυδάτωση.

Κατέχοντας ηγετική θέση στους αστιγματικούς φακούς επαφής, η Cooper Vision χρησιμοποίησε την υψηλή τεχνολογία ,τη γνώση και την εμπειρία της για να κατασκευάσει τους φακούς επαφής Biofinity Τoric® σιλικόνης υδρογέλης), μια εξαιρετική επιλογή για νέους αλλά και για έμπειρους χρήστες αστιγματικών φακών επαφής!

Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα:
Εταιρεία ΣΥΚΑΡΑΣ,
210 3250 101-2 | 210 3250701(order line),www.sicaras.gr
Facebook: www.facebook.com/PremiumContactLenses

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024