Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε 15 Biofinity Smart Packs της Coopervision

Κερδίστε 15 Biofinity Smart Packs της Coopervision

Το health.in.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε έναν ολόκληρο κόσμο άνεσης και τέλειας όρασης, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό για 15 Biofinity Smart Packs, που περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι φακών Biofinity Sphere (μηνιαίας διάρκειας), ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορά δύο κουτιών Biofinity και μία αδιάβροχη θήκη για Smartphone.

Το health.in.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε έναν ολόκληρο κόσμο άνεσης και τέλειας όρασης, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό για 15 Biofinity Smart Packs, που περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι φακών Biofinity Sphere (μηνιαίας διάρκειας), ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορά δύο κουτιών Biofinity και μία αδιάβροχη θήκη για Smartphone.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebοοk (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebοοk, όσο και μέσα από το in.gr. Στη συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Όροι διαγωνισμού

  • Η συμμετoχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του health.in.gr στο Facebook.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετoχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετoχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετoχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετoχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετoχής.

Τι κερδίζετε

Δεκαπέντε τυχεροί κερδίζουν από ένα Biofinity Smart Packτης Coopervision, το οποίο περιέχει:
– 1 ζευγάρι φακών Biofinity Sphere, μηνιαίας διάρκειας

– 1 εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ, για αγορά 2 κουτιών Biofinity και,

– 1 αδιάβροχη θήκη για Smartphone.

Biofinity: Απαιτείστε περισσότερα από τους φακούς επαφής σας
Ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο άνεσης και τέλειας όρασης με τους κορυφαίους φακoύς επαφής Biofinity, τους νεότερους και ο πιο εξελιγμένους μηνιαίους φακoύς σιλικόνης-υδρογέλης και ζήστε μια μοναδική εμπειρία άνεσης που δεν είχατε φανταστεί!

Οι φυσικά υδρόφιλοι φακoί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης τρίτης γενιάς, αποτελούν πατέντα της Coopervision, Aquaform™ technology, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η τέλεια ισορροπία μεταξύ οξυγόνου και νερού δημιουργώντας το πιο άνετο, μαλακό και ελαστικό υλικό φακoύ επαφής που υπήρξε ποτέ!

Απαιτείστε περισσότερη άνεση
Οι φακoί επαφής Biofinity συνδυάζουν τέλεια την υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου (Dk128) με την υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (H2O 48 %).

Υψηλά επίπεδα οξυγόνου «ρέουν» από τον φακό επαφής προς το μάτι και σε συνδυασμό με τον δείκτη ελαστικότητας (0.75 MPa), δημιουργούν έναν άνετο μαλακό φακό χαρίζοντας σας την αίσθηση ότι δε φοράτε φακούς.

Τώρα είστε ελεύθεροι να κάνετε συνεχή χρήση των biofinity έως και 7 ημέρες/6 νύχτες.

Απαιτείστε καλύτερη ποιότητα όρασης
Η ασφαιρική σχεδίαση των biofinity ενισχύει την περιφερειακή όραση και ελαχιστοποιεί τις σφαιρικές εκτροπές, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Χαρείτε την άριστη όραση που σας αξίζει ξεχνώντας ότι φοράτε φακoύς επαφής.

Απαιτείστε σωστότερη υγιεινή
Το υψηλό ποσοστό οξυγόνου βοήθα να διατηρήσει τα μάτια σας υγιή χωρίς ερεθισμούς, ενώ το φυσικά υδρόφιλο υλικό «κρατά» το εσωτερικό του φακού ενυδατωμένο, απαλό, ανθεκτικό στην αφυδάτωση και τις πρωτεϊνικές εναποθέσεις.

Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα:
Εταιρεία ΣΥΚΑΡΑΣ,
Τηλ. 210 3250 101-2, www.sicaras.gr

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024