Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλλαξε τις σκέψεις σου και θα αλλάξεις ...τον κόσμο σου!

Άλλαξε τις σκέψεις σου και θα αλλάξεις …τον κόσμο σου!

To true-me® είναι προσιτό σε όλους τους ανθρώπους. Μοναδική προϋπόθεση ειναι να επιθυμούν πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή τους και να την γεμίσουν με χαρά, αφθονία και καταξίωση. Ανεξάρτητα με το αν είσαι 16 ή 50 χρονών, άνδρας ή γυναίκα, στέλεχος επιχείρησης ή επιχειρηματίας, γονέας ή σπουδαστής, αθλητής ή επιστήμονας, παντρεμένος ή αδέσμευτος, με ή χωρίς εργασία, το true-me® θα σε καθοδηγήσει να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς.

To true-me® είναι προσιτό σε όλους τους ανθρώπους. Μοναδική προϋπόθεση ειναι να επιθυμούν πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή τους και να την γεμίσουν με χαρά, αφθονία και καταξίωση. Ανεξάρτητα με το αν είσαι 16 ή 50 χρονών, άνδρας ή γυναίκα, στέλεχος επιχείρησης ή επιχειρηματίας, γονέας ή σπουδαστής, αθλητής ή επιστήμονας, παντρεμένος ή αδέσμευτος, με ή χωρίς εργασία, το true-me® θα σε καθοδηγήσει να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
Αν η ζωή σου δεν είναι όπως τη θέλεις, και νιώθεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο, αν υπάρχει κάποιο πεδίο που ακόμα δεν έχεις κατακτήσει, αν δεν έχεις μία ισορροπημένη καθημερινότητα, αν θέλεις να κάνεις μία σημαντική αλλαγή όπως να κόψεις το τσιγάρο, το υπερβολικό φαγητό ή ποτό, μπορείς να βγείς τώρα από το τέλμα και να αποκτήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. Μπες στο ταξίδι τις αλλαγής με την καθοδήγηση ενός έμπειρου και αποδεδειγμένου Coach που θα σε κρατήσει εστιασμένο στον στόχο σου και θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις την πρόοδό σου σε κάθε βήμα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ
Ανακάλυψε τη νοητική διαδικασία που συμβαίνει φυσικά μέσα στο μυαλό σου. Μαθάινοντας πώς σκέφτεσαι, σε καθοδηγούμε να βελτιώσεις τις στρατηγικές σου και να πετύχεις τους στόχους σου συστηματικά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ
Ο Coach δεν υπαγορεύει τι πρέπει να κάνεις. Σε κατευθύνει στο πώς να χρησιμοποιήσεις τις δικές σου ικανότητες, υπάρχουσες στρατηγικές και αξίες. Ανακαλύπτοντας τις φυσικές ικανότητές σου, ο Coach μπορεί να βοηθήσει στη μεγιστοποίησή τους για να καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες και να πετύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Οι περισσότερες αλλαγές συμπεριφοράς συμβαίνουν σε ένα βαθύτερο νοητικό επίπεδο. Χρειάζεται η συμμετοχή και η συνεργασία του υποσυνείδητου. Ο Coach φέρνει σε επαφή το συνειδητό με το υποσυνείδητό σου για να μπορέσει να συντελεστεί η διαδικασία της μόνιμης αλλαγής.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ
Η διαδικασία ενδυνάμωσης δεν εστιάζεται στη ζωή σου μέχρι σήμερα, αλλά στους μελλοντικούς σου στόχους και στη συνολική σου ανάπτυξη ως άτομο, που θα προκύψει από τη διαδικασία επίτευξης αυτών των στόχων. Δεν ξοδεύεται πολύς χρόνος «αναμοχλέυοντας» το πρόβλημα ή το παρελθόν σου και αυτό το κάνει να διαφέρει από αλλες τεχνικές.

ΔΕΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Από την πρώτη συνεδρία θα νιώθεις ότι η ζωή σου μπορεί να αλλάξει. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη! Ανάλογα με το πρόβλημα απαιτούνται κατά μέσο όρο 8-12 συνεδρίες για να μεταβείς στην αλλαγή που επιθυμείς.

Μοναδική προϋπόθεση για να επιβιβαστείς σε αυτό το ταξίδι είναι η δική σου δέσμευση να αλλάξεις την ζωή σου.

Η δύναμη είναι σε σένα!

Η Σύμβουλος: Νικόλ Μαντζικοπούλου

Σημαντικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής αγοράς, με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις παγκόσμιας εμβέλειας. Ξεκινώντας από την δική της επιθυμία για προσωπική ανακάλυψη, ηρεμία, ολοκλήρωση και χαρά, σήμερα είναι πιστοποιημένη Master Coach στο Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό, στο Time Line Therapy® & Hypnosis.

Η εργασία της εστιάζεται στην καθοδήγηση για προσωπική ανάπτυξη, επαγγελματική εξέλιξη και οικογενειακή ολοκλήρωση, υποστηρίζοντας τους πελάτες της να εγκαταλείψουν μη παραγωγικά αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις και να ανακαλύψουν τον εσωτερικό εαυτό τους, την πραγματική τους δύναμη και ένα μέλλον με αμέτρητες δυνατότητες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πιερίων 22, Βριλήσσια,
152 35 Αθήνα
Τηλ. για ραντεβού: 69 367 88 167

Email: nicole@true-me.gr
www.true-me.gr
https://www.facebook.com/truemeathens
@true_meathens

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024