Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάπλαση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές

Ανάπλαση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η εποχή της ανανέωσης. Ανανέωση του στυλ μας, ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας, ανανέωση στα μαλλιά μας είναι οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας που επιστρέφει από τις διακοπές. Μέσα σε αυτό το κύμα ανανέωσης δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το πιο βασικό: την ανανέωση της επιδερμίδας μας!

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η εποχή της ανανέωσης. Ανανέωση του στυλ μας, ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας, ανανέωση στα μαλλιά μας είναι οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας που επιστρέφει από τις διακοπές. Μέσα σε αυτό το κύμα ανανέωσης δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το πιο βασικό: την ανανέωση της επιδερμίδας μας!

Το μαύρισμά μας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, το δέρμα μας φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο ενώ τα «σημάδια» του ήλιου, της ζέστης και της θάλασσας έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή και στον καθρέφτη μας. Πανάδες, καφέ κηλίδες και ρυτίδες είναι πιο έντονες από ποτέ!

Ώρα για δράση λοιπόν!

Η Cosmetic Derma Medicine και η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για την πιο αποτελεσματική και γρήγορη ανανέωση της επιδερμίδας μας με τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες στην Αισθητική Δερματολογία.

1. Δερμοαπόξεση Smart Peel® με μικροκρυστάλλους
Πανάδες, μαύρα στίγματα και ανοιχτοί πόροι; Η Δερμοαπόξεση Smart Peel® με μικροκρυστάλλους είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Χιλιάδες μικροκρύσταλλοι καθαρίζουν απαλά το δέρμα μας, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, και κάνουν βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς πόρους.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
Πρόκειται για την πιο απαλή και ευχάριστη θεραπεία ανάπλασης. Ξεκινάει με ήπια απολέπιση της επιδερμίδας με την δράση των μικροκρυστάλλων για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των στιγμάτων. Ακολουθεί η εφαρμογή λεμφικού μασάζ με ειδικές κεφαλές σε όλο το πρόσωπο. Έτσι φεύγουν τα οιδήματα και επιτελείται μυϊκή σύσφιξη. Τέλος, ακολουθεί φωτοενεργοποίηση των κυττάρων της επιδερμίδας με blue και red light οδηγώντας σε παραγωγή νέου κολλαγόνου και ανάπλαση του δέρματος.

Πονάει η δερμοαπόξεση Smart Peel® με μικροκρυστάλλους;
Πρόκειται για εντελώς ανώδυνη και ευχάριστη θεραπεία. Διαρκεί περίπου μισή ώρα και αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η ήπια ερυθρότητα που δημιουργεί κρατάει συνήθως λίγα μόνο λεπτά.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα; Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λαμπερό, φωτεινό και απαλό. Αν η δερμοαπόξεση γίνεται με σκοπό τον καθαρισμό, καλό είναι να επαναλαμβάνεται 3 με 4 φορές το χρόνο. Σε περίπτωση που επιθυμούμε μείωση πανάδων, ουλών ακμής, ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος απαιτούνται 7 με 8 θεραπείες κάθε 10-14 ημέρες.

Η Δερμοαπόξεση Smart Peel® με μικροκρυστάλλους ξεκινά από 80 € ανά περιοχή και ανά συνεδρία.

2. Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες
Η αποτελεσματικότερη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Η δράση της Μεσοθεραπείας με υαλουρoνικό οξύ και βιταμίνες είναι πραγματικά μοναδική αφού δεν περιορίζεται μόνο στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος αλλά έχει και αντιγηραντική δράση: όχι μόνο μειώνει τις ρυτίδες αλλά και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων και έχει ήπια συσφικτική δράση!

Tι περιλαμβάνει η μεσοθεραπεία;
Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα και χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας. Υπάρχουν δύο είδη μεσοθεραπείας: Η ενέσιμη και η μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις. Στην τελευταία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Πονάει η μεσοθεραπεία;
Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνιστώνται τουλάχιστον 4 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες.

Η τιμή της μεσοθεραπείας προσώπου ξεκινά από 80 € ανά περιοχή.

3. Ανάπλαση με CO2 Fractional Laser
Με τη θεραπεία CO2 Fractional Laser, το δέρμα μας απλά ξαναγεννιέται! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ονομάζουν «lifting χωρίς νυστέρι», αφού έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού!

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser, το οποίο αποτελεί την πιο μοντέρνα και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα. Πρόκειται για το μόνο laser που εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου παραγωγή καινούριου κολλαγόνου. Έτσι, χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα σβήνει τις ρυτίδες, τις κηλίδες, συσφίγγει τους πόρους, εξαλείφει τις ουλές ακμής και κάνει ουσιαστική σύσφιξη. Το CO2 Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει βαθιά ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Πονάει το CO2 Fractional Laser; Τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;
Το CO2 Fractional Laser είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό. Κάθε συνεδρία είναι κατά βάση σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή που μοιάζει με το κοκκίνισμα όταν εκτιθέμεθα απότομα στον ήλιο μια καλοκαιρινή ημέρα. Το ήπιο αυτό ερύθημα καλύπτεται εύκολα με make up και διαρκεί μόνο 24 με 48 ώρες.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 3 με 4 συνεδρίες σε διαστήματα του ενός μήνα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου επάνω του. Στην περίπτωση των ραγάδων και των ουλών ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Οι τιμές στο CO2 Fractional Laser ξεκινούν από 150 € ανά περιοχή θεραπείας.

Cosmetic Derma Medicine
Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα
Τηλ. 2106980451
Web Site: www.cosmeticdermamedicine.gr
Facebook: Cosmetic Derma Medicine
Twitter: @cosmeticDM

Ξένη δημοσίευση

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024