Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
DermoXEN®: Το φυσικό χάδι στην ευαίσθητη περιοχή

DermoXEN®: Το φυσικό χάδι στην ευαίσθητη περιοχή

Στη διάθεση των γυναικών, όλων των ηλικιών, είναι από τον Φεβρουάριο του 2013, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN®, για την υγεία και την ευεξία της ευαίσθητης περιοχής, μέσω της συνεργασίας με την ELPEN.

Στη διάθεση των γυναικών, όλων των ηλικιών, είναι από τον Φεβρουάριο του 2013, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN®, για την υγεία και την ευεξία της ευαίσθητης περιοχής, μέσω της συνεργασίας με την ELPEN.

Χάρη στον ειδικό επιστημονικό σχεδιασμό των προϊόντων DermoXEN®, οι γυναίκες απολαμβάνουν αποτελεσματική φροντίδα και προστασία, διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου ενώ χάρη στο φυσιολογικό pH, εφάμιλλο της ευαίσθητης περιοχής, δεν αλλοιώνεται η φυσική άμυνα του δέρματος.

Τα προϊόντα DermoXEN®, είναι κατά 96% φυτικής προέλευσης και δεν περιέχουν Parabens και SLS/SLES, ενώ είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, και σε ειδικές in vitro και in vivo δοκιμές. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, κάθε παρτίδα προϊόντων ελέγχεται ξεχωριστά, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες παρουσίας βαρέων μετάλλων όπως το νικέλιο, το χρώμιο και το κοβάλτιο.

Η σειρά DermoXEN® καλύπτει με τα προϊόντα της και τις τρεις φάσεις της γυναικείας περιποίησης, καθαρισμός, φροντίδα και φρεσκάδα. Ειδικά, για τον ασφαλή καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής έχει δημιουργήσει τρία διαφορετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθημερινής χρήσης, σε συσκευασίες των 200ml, που διατίθενται μόνο στα φαρμακεία. Το υγρό καθαριστικό Intimo Proneem απευθύνεται στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας και χάρη στο εκχύλισμα πρόπολης, ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων από τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής ή λόγω ορμονικών διαταραχών, άγχους, μολύνσεων στο σεξ ή ακόμα και εκτεταμένης έκθεσης σε πισίνες, σάουνα ή άλλες εστίες κινδύνου. Παράλληλα, το αιθέριο έλαιο Neem Oil βοηθά στην ενυδάτωση και την ανάπλαση του δέρματος.

Το Intimo Lenitivo είναι ιδανικό για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, καθώς δρα προληπτικά κατά της ανάπτυξης βακτηρίων και μυκήτων αλλά και της ξηρότητας του κόλπου λόγω εμμηνόπαυσης ή της λήψης συγκεκριμένων φαρμάκων, των ορμονικών αλλαγών και του άγχους. Η σύνθεσή του από εκχύλισμα ανθέων λωτού, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φαινόλες και βιταμίνη C, από Αloe vera και εκχύλισμα Baobab & Saw Palmetto, προστατεύει, καταπραΰνει και ενυδατώνει. Η σειρά DermoXEN® έχει προβλέψει και για την υγιεινή των νεαρών κοριτσιών (4 έως 13 ετών), δημιουργώντας το ειδικό καθαριστικό Intimo 4 Girls και η σύνθεσή του από εκχύλισμα πρόπολης και το αιθέριο έλαιο Neem Oil συντηρεί τη φυσική χλωρίδα του κόλπου, αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων και μυκήτων, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα.

Η σειρά για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής ολοκληρώνεται με προϊόντα για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής με την καταπραϋντική κρέμα Crema Lenitiva και τα 2 ιατροτεχνολογικά προϊόντα, το κολπικό ντους Florexil Vaginal Douche και το κολπικό gel Vitexyl Lubricant Gel, ενώ για τη φρεσκάδα της ευαίσθητης περιοχής είναι διαθέσιμες 2 συσκευασίες από υγρά μαντηλάκια (το πακέτο με 20 μαντηλάκια ή το πρακτικό πακέτο των 10 σε ξεχωριστή συσκευασία το καθένα), DayFresh Intimate Wipes Maxi και Monodose, και το αποσμητικό για την ευαίσθητη περιοχή, Deo Soft Cool Spray.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024