Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Tο health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Flebi Original, αξίας 700 ευρώ, προσφορά του Clean City Project για «πράσινες» και γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη.

Το health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Flebi Original, αξίας 700 ευρώ, προσφορά του Clean City Project για «πράσινες» και γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη.

Το Clean City Project δίνει επίσης την δυνατότητα έκπτωσης 10% σε όλους του αναγνώστες του in.gr για αγορές από το κατάστημα που λειτουργεί στην Λεωφ. Κηφισίας 22, Τ.Κ.15125 Παράδεισος Αμαρουσίου (Τηλ. 210 6897780).

Για να κατοχυρώσετε την έκπτωση του 10%, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση
Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του health.in.gr στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η φόρμα συμμετοχής δεν είναι προσβάσιμη μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε ωστόσο να δηλώσετε συμμετοχή μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταμπλέτας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στην συνέχεια θα λάβει e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

Τι κερδίζετε
Ένας τυχερός κερδίζει ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Flebi Original, αξίας 700 ευρώ, χρώματος λευκό-μαύρο, ισπανικής προέλευσης, με εγγύηση ενός χρόνου (12μήνες) για τα ηλεκτρικά μέρη και δύο ετών (24 μήνες) για τα υπόλοιπα μέρη.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδηλάτου:
• Τροχός: 14″/16″ (εμπρός/πίσω)
• Κινητήρας: 120W Brushless
• Μέγιστη Ταχύτητα: 20km
• Αυτονομία: 30km
• Μπαταρία: Li-Ion 14.4V-11Ah
• Σκελετός: Αλουμίνιο
• Χρόνος φόρτισης: 2-3 ώρες
• Κίνηση: 2 ταχύτητες στο χέρι και pedelec
• Φρένα: V-form
• Μέγιστο φορτίο: 100kg
• Βάρος: 10.5 Kg

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024