Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος με κρυολιπόλυση

Τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος με κρυολιπόλυση

Καλύτερα αποτελέσματα στην αφαίρεση του τοπικού λίπους αλλά και της κυτταρίτιδας υπόσχεται η κρυολιπόλυση, μια νέα τεχνική που αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στην συνέχεια ψύξη αυτών, με στόχο την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Καλύτερα αποτελέσματα στην αφαίρεση του τοπικού λίπους αλλά και της κυτταρίτιδας υπόσχεται η κρυολιπόλυση, μια νέα τεχνική που αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στην συνέχεια ψύξη αυτών, με στόχο την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

«Η κρυολιπόλυση αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της Biotec Italia και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι θεαματικά», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αθανάσιος Αθανασίου προσθέτωντας ότι «η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, αυτό του Χάρβαρντ και της Μασαχουσέτης».

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται με το FusioMed Ice Duo το οποίο διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές, οι οποίες δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας (περικλείοντας) σε ένα κώδωνα την περιοχή του τοπικού λίπους. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency) και έντονης ψύξης (-10 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης άλλα αυτό υποχωρεί μετά από δυο – τρία λεπτά.

Η νεα μέθοδος προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα όπως:

  • Είναι μη επεμβατική, δηλαδή δεν απαιτείται αναισθησία και δεν γίνονται χειρουργικές τομές
  • Είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες
  • Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
  • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
  • Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές
  • Σε αντίθεση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης, το FusioMed Ice Duo μπορεί να εφαρμοσθεί σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, ενώ απαιτεί το μισό χρόνο θεραπείας
  • Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου σε τείς συνεδρίες
  • Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Το FusioMed Ice Duo έχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος.

Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί από τον θεράποντα ιατρό.

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι οι περιοχές που συγκεντρώνεται κυρίως το δυστροφικό λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι όλα τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί.

health.in.gr

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024