Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε σετ περιποίησης μαλλιών HAIRGROW

Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε σετ περιποίησης μαλλιών HAIRGROW

Tο health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 σετ περιποίησης μαλλιών HAIRGROW, για τον άνδρα και τη γυναίκα, προσφορά της εταιρείας SwissCare, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Tο health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 σετ περιποίησης μαλλιών HAIRGROW, για τον άνδρα και τη γυναίκα, προσφορά της εταιρείας SwissCare, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η φόρμα συμμετοχής δεν είναι προσβάσιμη μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε ωστόσο να δηλώσετε συμμετοχή μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταμπλέτας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013. Οι 4 νικήτριες/νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Τρία μοναδικά προϊόντα νέας γενιάς (δυναμωτικό σαμπουάν, τονωτική λοσιόν και κάψουλες), με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, δίνουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα!

Αναζωογονούν και θρέφουν τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο ενώ παράλληλα τονώνουν την ανάπτυξη των τριχών και την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού.

Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW
Το Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW αποτελεί σαμπουάν νέας γενιάς με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και τζιντζένγκ, συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση και περιποιούνται, δυναμώνουν και βοηθούν τα εύθραυστα, αδύναμα μαλλιά, που παρουσιάζουν έλλειψη θρεπτικών στοιχείων.

Το Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW

  • Καταπολεμά την τριχόπτωση και την πιτυρίδα
  • Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων των τριχών μέσω των βιοφλαβονοειδών του εκχυλίσματος από κουκούτσια σταφυλιού.
  • Ενισχύει τη φυσική λάμψη
  • Ενεργοποιεί και αναζωογονεί τις ρίζες των τριχών
  • Για πιο δυνατά, πιο υγιή μαλλιά με περισσότερο όγκο

Τονωτική λοσιόν HAIRGROW
Η Τονωτική Λοσιόν HAIRGROW είναι λοσιόν για τα μαλλιά νέας γενιάς, με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και άλλα τονωτικά συστατικά που προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας, ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα μαλλιά.

Η Τονωτική Λοσιόν HAIRGROW

  • Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού, ώστε τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία να μπορούν να φτάσουν στους θύλακες των τριχών
  • Καταπολεμά την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και τη λιπαρότητα
  • Τονώνει την ανάπτυξη των τριχών και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά
  • Αναζωογονεί και ενεργοποιεί τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο
  • Για πιο δυνατά, πιο υγιή μαλλιά, με περισσότερο όγκο

Κάψουλες για αναζωογόνηση και θρέψη HAIRGROW
Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που είναι απαραίτητα για τη δραστική θρέψη και αναγέννηση των θυλάκων των τριχών.

Οι κάψουλες HAIRGROW είναι ιδανικές για κάθε τύπο μαλλιών, μα ιδιαίτερα για μαλλιά με τάση για τριχόπτωση, για ταλαιπωρημένα ή άτονα μαλλιά.

  • Μειώνουν την τριχόπτωση, ενεργοποιεί την ανάπτυξη και θρέφει τις ρίζες των τριχών
  • Αναζωογονούν και θρέφει τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο
  • Για πιο δυνατά, υγιή μαλλιά, με περισσότερο όγκο

Το προϊόντα HAIRGROW της SwissCare θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος:
ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024