Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε κρέμες ημέρας της Mastic Spa

Κάντε Like στο health.in.gr και κερδίστε κρέμες ημέρας της Mastic Spa

Tο in.gr Υγεία, σε συνεργασία με το Beauty@home, σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 20 κρέμες ημέρας Day Prosun της Mastic Spa, συνολικής αξίας 538 ευρώ.

Tο in.gr Υγεία, σε συνεργασία με το Beauty@home, σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 20 κρέμες ημέρας Day Prosun της Mastic Spa, συνολικής αξίας 538 ευρώ.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του in.gr Υγεία στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.


Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013. Οι 20 νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.
Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Είκοσι τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μια κρέμα ημέρας Day Prosun με δείκτη UV SPF15, της Mastic Spa (λιανικής αξίας 26,90 ευρώ έκαστη).

Η κρέμα ημέρας Day Prosun SPF15 περιέχει: Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, Σύμπλεγμα Βιταμινών Ε, Μανιτάρια, Αγριομολόχα, βιολογικά εκχυλίσματα γερανιού*, δενδρολίβανου* και αγριοκάστανου*.

Το σύμπλεγμα βιταμινών Ε, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και προωθεί τον μεταβολισμό των κυττάρων προστατεύοντας τους ιστούς και το δέρμα. Το εκχύλισμα μανιταριών έχει υψηλές αντηλιακές ιδιότητες και τονώνει την κυτταρική λειτουργία μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Ταυτόχρονα η ενυδατική δράση και αντηλιακή ασπίδα του μαστιχελαίου δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη προστασία για την καθημερινή έκθεση στις όποιες συνθήκες διαβίωσης Τα βιολογικά εκχυλίσματα αγριοκάστανου τονώνουν και φρεσκάρουν την επιδερμίδα, ενώ το γεράνι και το δενδρολίβανο την ηρεμούν και την ενυδατώνουν.

*βιολογικής καλλιέργειας

Χωρίς: Parabens Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το προφίλ της Beautyathome και της Mastic Spa στο Facebook.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024