Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς

Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2%, προσφορά της εταιρείας The Eye Beauty Company.

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2%, προσφορά της εταιρείας The Eye Beauty Company.


Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012. Οι 30 νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr. Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.


Τι κερδίζετε

Τριάντα (30) τυχεροί θα κερδίσουν από μία συσκευασία καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς KITEN BEAUTY, συνολικής αξίας 412€.

Τί είναι τα Δάκρυα KITEN BEAUTY
Τα δάκρυα KITEN BEAUTY OphthalmoCosmetics αποτελούν τα πρώτα οφθαλμοκαλλυντικά διεθνώς. Τα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2% συνιστώνται για καθημερινή χρήση, όπως η καλύτερη κρέμα ημέρας και συνδυαστικά με τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού των ματιών, δημιούργησαν οφθαλμοκαλλυντική επανάσταση φέρνοντας τα μάτια στο προσκήνιο.

Τα μάτια/οφθαλμοί καταπονούνται καθημερινά με αποτέλεσμα τα πρόωρα σημάδια οφθαλμογήρανσης να κάνουν την εμφάνισή τους πιο γρήγορα από ποτέ!

Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται για αυτή την εμφανισιακή γήρανση των οφθαλμών κυμαίνονται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τον ήλιο, καιρικές συνθήκες, καυσαέριο, σκόνη, φακούς επαφής, έντονο φωτισμό, συχνό make-up, χρήση Η/Υ & τηλεόρασης, οφθαλμικές επεμβάσεις στα μάτια καθώς και το σύγχρονο τρόπο ζωής και διατροφής!

Η χρήση των οφθαλμοκαλλυντικών Kiten Beauty συμβάλλει σημαντικά στο να διατηρήσουμε ένα υγειές και λαμπερό βλέμμα!

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα μάτια, στο δέρμα και σε πολλούς άλλους ιστούς στο σώμα, όπου παίζει σημαντικούς ρόλους. Το Υαλουρονικό οξύ(Hyaluronic acid) έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες και θεωρείται το πιο φυσικό ενυδατικό του κόσμου. Για αυτόν το λόγο είναι και η πρώτη επιλογή στα καλλυντικά παγκόσμια.

Χαρακτηριστική ιδιότητα των Δακρύων Ομορφιάς Kiten Beauty είναι η δημιουργία ενός σταθερού, διαυγούς και μακράς διάρκειας αντιοξειδωτικού και ενυδατικού φιλμ πάνω στην επιφάνεια των ματιών, το οποίο δεν θολώνει την όραση και παράλληλα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βακτήρια και τη πρόωρη οφθαλμογήρανση!

Τα Kiten Beauty OphthalmoCosmetics, τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς και τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια υαλουρονικού οξέως διατίθενται σε φαρμακεία και στα επώνυμα καταστήματα καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οφθαλμογήρανση και τις επιπτώσεις στην εμφάνιση μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.TheEyeBeauty.com.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024