Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε αντηλιακά και μάσκες προσώπου

Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε αντηλιακά και μάσκες προσώπου

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μάσκες ενυδάτωσης προσώπου Sensial και αντηλιακά Helioderm για όλη την οικογένεια, της Castalia by Lavipharm.

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μάσκες ενυδάτωσης προσώπου Sensial και αντηλιακά Helioderm για όλη την οικογένεια, της Castalia by Lavipharm.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του in.gr Υγεία στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr. Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Η εταιρεία Lavipharm σας προσφέρει 10 δωρο-συσκευασίες που θα περιλαμβάνουν:

  • Μία μάσκα ενυδάτωσης της σειράς Sensial της Castalia
  • Μία αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF50+ την Helioderm της Castalia
  • Μία SPF 30 από την Helioderm της Castalia,

συνολικού κόστους 552€.

Ενυδάτωση από τη Sensial της Castalia με τη μάσκα προσώπου
Masque Hydratant Apaisant
Μια ενυδατική, επουλωτική και καταπραϋντική μάσκα προσώπου για ευαίσθητες, κουρασμένες και άτονες επιδερμίδες. Είναι ιδανική για αφυδατωμένες επιδερμίδες καθώς εξασφαλίζει άριστη ενυδάτωση και άμεση ανακούφιση. Η μάσκα Masque Hydratant Apaisant, προτείνεται από τους δερματολόγους για ερεθισμένες επιδερμίδες, μετά από αισθητικές επεμβάσεις επιδερμίδες, laser, peeling και ηλιακό ερύθημα. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από τραβήγματα και τσιμπήματα, βοηθά στην επούλωση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, προστατεύει από ελεύθερες ρίζες. Χρήση στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια από την Helioderm της Castalia

  • Πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο με Helioderm Fluide SPF 50+, μια λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με διάφανη μη λιπαρή υφή. Χωρίς Parabens. Για υπερευαίσθητες, μη ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για ακραίες συνθήκες ηλιοφάνειας (θάλασσα, μεγάλο υψόμετρο, κ.λπ.). Προστατεύει από τον κίνδυνο υπερμελάγχρωσης (εγκυμοσύνη, αντισυλληπτικά), αλλά και από φωτοδερματίτιδες, φωτοαλλεργίες, δερματίτιδες φωτοεπιδεινούμενες, επιδερμίδες με ευγυαγγείες, καθώς κι από εκδηλώσεις φωτοευαισθησίας μετά από φαρμακευτική ή δερματολογική αγωγή.
  • Από τη νέα παιδική σειρά αντηλιακών η Helioderm προσφέρει το Fluide Naturel SPF30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο. H Helioderm Fluide Naturel SPF30 είναι αντηλιακή κρέμα προσώπου με λεπτή υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδων. Ανθεκτική στο νερό. Κατάλληλη για βρέφη και παιδιά. Τα παιδικά αντηλιακά της Helioderm προτείνονται για υπερευαίσθητες επιδερμίδες, μη ανεκτικές ή αλλεργικές στα χημικά φίλτρα και το άρωμα. Επίσης συνιστώνται από δερματολόγους για ερεθισμένες επιδερμίδες ή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Έχουν στη σύνθεσή τους 100% φυσικά αντηλιακά, όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου και το διοξείδιο του Τιτανίου.

Καλή επιτυχία!

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024