Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνατε Like στο in.gr Υγεία και κερδίσατε έναν Διάδρομο Γυμναστικής

Κάνατε Like στο in.gr Υγεία και κερδίσατε έναν Διάδρομο Γυμναστικής

Το in.gr Υγεία σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε το προφίλ του στο Facebook και λάβατε μέρος στην κλήρωση για έναν διάδρομο γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS, προσφορά του δικτύου καταστημάτων X-TREME Stores.

Το in.gr Υγεία σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε το προφίλ του στο Facebook και λάβατε μέρος στην κλήρωση για έναν διάδρομο γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS, προσφορά του δικτύου καταστημάτων X-TREME Stores. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και από την κλήρωση προέκυψε η μεγάλη νικήτρια Μαίρη Χασάπη.

Η νικήτρια θα λάβει e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου*.

Διάδρομος 1,75 HP WESLO COMPACT XS
Ο διάδρομος γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS είναι η καλύτερη αφορμή για να αρχίσετε να γυμνάζεστε κατ’ οίκον, καθώς προετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

Το νέο αυτό μοντέλο διαδρόμου που χωράει παντού, είναι κατασκευασμένο κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οικονομικών διαδρόμων γυμναστικής.

Είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και πρακτικός για όλους όσους ξεκινούν τώρα να γυμνάζονται. Στα πλεονεκτήματα του συγκαταλέγονται η εύκολη αναδίπλωση για εξοικονόμηση χώρου και η LCD οθόνη με όλες τις βασικές ενδείξεις (θερμίδες, ταχύτητα, απόσταση).

*Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία X-TREME Stores αναλαμβάνει την παράδοση του δώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εντελώς δωρεάν. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραδοθεί σε πρακτορείο μεταφοράς της εκάστοτε περιοχής.

Για παράδειγμα, εαν ο διάδρομος πρέπει να σταλεί στις Κυκλάδες, θα παραδοθεί στην Αθήνα στο πρακτορείο που θα υποδείξει ο νικητής και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον νικητή.

health.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024