Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε έναν Διάδρομο Γυμναστικής

Κάντε Like στο in.gr Υγεία και κερδίστε έναν Διάδρομο Γυμναστικής

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε έναν διάδρομο γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS, προσφορά του δικτύου καταστημάτων X-TREME Stores.

Το in.gr Υγεία σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε έναν διάδρομο γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS, προσφορά του δικτύου καταστημάτων X-TREME Stores.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του in.gr Υγεία στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr. Στην συνέχεια θα λάβει e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του*.

Διάδρομος 1,75 HP WESLO COMPACT XS
Ο διάδρομος γυμναστικής 1,75 HP WESLO COMPACT XS είναι η καλύτερη αφορμή για να αρχίσετε να γυμνάζεστε κατ’ οίκον, καθώς προετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

Το νέο αυτό μοντέλο διαδρόμου που χωράει παντού, είναι κατασκευασμένο κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οικονομικών διαδρόμων γυμναστικής.

Είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και πρακτικός για όλους όσους ξεκινούν τώρα να γυμνάζονται. Στα πλεονεκτήματα του συγκαταλέγονται η εύκολη αναδίπλωση για εξοικονόμηση χώρου και η LCD οθόνη με όλες τις βασικές ενδείξεις (θερμίδες, ταχύτητα, απόσταση).

*Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία X-TREME Stores αναλαμβάνει την παράδοση του δώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εντελώς δωρεάν. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραδοθεί σε πρακτορείο μεταφοράς της εκάστοτε περιοχής.

Για παράδειγμα, εαν ο διάδρομος πρέπει να σταλεί στις Κυκλάδες, θα παραδοθεί στην Αθήνα στο πρακτορείο που θα υποδείξει ο νικητής και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον νικητή.

Καλή σας επιτυχία!

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024