Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Δάκρυα Ομορφιάς: 20 σημαντικές πληροφορίες

Τα δάκρυα ομορφιάς KITEN BEAUTY λόγω του Υαλουρονικού Οξέως ενυδατώνουν σε βάθος τα μάτια και τα ξεκουράζουν, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες τα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για το γήρας αλλά και για τις παθήσεις.

1. Τι είναι τα Δάκρυα Ομορφιάς;
Είναι ένα νέο προϊόν οφθαλμικού διαλύματος Υαλουρονικού Οξέως σε μονοδόσεις χωρίς συντηρητικά, το οποίο ενυδατώνει, προστατεύει και προσφέρει λάμψη στα ευαίσθητα μάτια. Τα KITEN BEAUTY ανήκουν στη νέα επαναστατική κατηγορία των οφθαλμο-καλλυντικών. Το προϊόν κατασκευάζεται ακολουθώντας αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το βασικό τους συστατικό, το Υαλουρονικό Οξύ, προστατεύει και ενυδατώνει τα μάτια με αποτέλεσμα να είναι όμορφα και λαμπερά.

2. Πώς χρησιμοποιούνται;
Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε να ενυδατώσετε τα μάτια σας και σίγουρα πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ.

3. Έχουν κάποια παρενέργεια;
Το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι και το βασικό συστατικό των δακρύων ομορφιάς, βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και για αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσει αλλεργία.

4. Χρησιμοποιώ φυσιολογικό ορό, να αλλάξω, έχει διαφορά;
Ο φυσιολογικός ορός είναι αποσταγμένο νερό που χρησιμεύει στο να ξεπλένει τα μάτια. Η χρησιμότητα των δακρύων ομορφιάς είναι στο να ενυδατώνουν τα μάτια και να φωτίζουν το βλέμμα.

5. Χρησιμοποιώ τεχνητά δάκρυα, γιατί να αλλάξω;
Τα KITEN BEAUTY λόγω του Υαλουρονικού Οξέως ενυδατώνουν σε βάθος τα μάτια και τα ξεκουράζουν, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες τα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για το γήρας αλλά και για τις παθήσεις. Επομένως, είναι το μόνο για καλλυντική χρήση. Δεν είναι ένας απλός φυσιολογικός ορός (αποσταγμένο νερό δηλαδή) σαν τα τεχνητά δάκρυα. Είναι πολλά παραπάνω!

6. Χρησιμοποιώ τεχνητά δάκρυα διότι φοράω φακούς επαφής, μπορώ να βάζω KITEN BEAUTY, και ποια τα πλεονεκτήματα;
Τα δάκρυα ομορφιάς προορίζονται για καθημερινή χρήση, ανεξάρτητα από το αν φοράμε φακούς επαφής, αφού δεν έχουν συντηρητικά με αποτέλεσμα να διατηρείται η ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης ακόμα και αν φοράμε φακούς επαφής για πολλές ώρες. Το Υαλουρονικό Οξύ των δακρίων ομορφιάς ενυδατώνει και προστατεύει για πολλές ώρες, κάτι που οι φυσιολογικοί οροί/τεχνητά δάκρυα δεν κάνουν.

7. Ποια η διαφορά του με το λεγόμενο «απλό κολλύριο»;
Το λεγόμενο απλό κολλύριο που χρησιμοποιούταν έως τώρα καταργείται σιγά-σιγά γιατί κάνει κακό στα μάτια μας μακροπρόθεσμα. Η δραστική ουσία που περιέχει Naphazolin Chloride έχει την ιδιότητα να ασπρίζει τα μάτια όταν είναι κόκκινα, αλλά με παρενέργειες. Με τη συχνή χρήση του τα μάτια συνηθίζουν και στη συνέχεια γίνονται και πιο ευαίσθητα, δηλαδή κοκκινίζουν πιο εύκολα και πιο συχνά. Αντίθετα, τα δάκρυα ομορφιάς, τα οποία δεν έχουν καμία παρενέργεια (γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ), ενυδατώνουν και απαλύνουν τα μάτια με συχνή χρήση τα προστατεύουν από αλλεργίες, κοκκινίλες και τη λεγόμενη κούραση/κόπωση.

8. Με ποιο άλλο προϊόν θα μπορούσαν να συσχετιστούν;
Για το δέρμα μας χρησιμοποιούμε κάποιο σαπούνι για το καθαρίσουμε και στη συνέχεια ενυδατική κρέμα (πολύ συχνά πριν το μακιγιάζ ως βάση για να προστατεύσει το δέρμα). Ο φυσιολογικός ορός είναι το αντίστοιχο νερό που πλένουμε το πρόσωπό μας αλλά για τα μάτια, ενώ τα δάκρυα ομορφιάς είναι η αντίστοιχη ενυδατική που χρησιμοποιούμε μετά.
9. Χρειάζονται και τα μάτια ενυδάτωση;
Σαφέστατα και χρειάζεται να ενυδατώνονται τα μάτια καθημερινά και ανελλιπώς. Τα μάτια υπόκεινται καθημερινά σε μεγάλη κούραση από τη στιγμή που ξυπνάμε έως τη στιγμή θα κοιμηθούμε και θέλουν αντίστοιχα την περιποίησή τους για να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά. Ο γρήγορος τρόπος ζωής, το τακτικό μακιγιάζ, η χρήση Η/Υ, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ζέστη, κρύο, αέρας, θαλασσινό αλάτι, φώτα, χρήση φακών επαφής, διάβασμα, πολύωρη εργασία καθώς και η περιβαλλοντική μόλυνση και τα καυσαέρια) κουράζουν και ξηραίνουν απίστευτα τα μάτια κάνοντάς τα να δείχνουν άτονα και κουρασμένα. Μόλις αρχίσετε την περιποίηση και την ενυδάτωσή τους, τότε θα καταλάβετε πόσο κουρασμένα και παραμελημένα ήταν.

10. Πόσο συχνά μπορώ να το χρησιμοποιώ;
Η χρήση τους είναι καθημερινή και όχι περιστασιακή, όπως ένα κολλύριο που θα χρησιμοποιούσαμε για να καθαρίσει τα μάτια και να φύγουν κάποιες κοκκινίλες. Η χρήση των δακρύων ομορφιάς είναι αντίστοιχη της ενυδατικής κρέμας.

11. Μπορώ να τα χρησιμοποιώ πρωί/βράδυ ανελλιπώς;
Με καθημερινή χρήση πρωί/βράδυ θα νιώσετε τα μάτια σας απίστευτα πιο ξεκούραστα από το ξεκίνημα της μέρας σας καθώς και προστατευμένα από τις αλλεργίες και κοκκινίλες του μακιγιάζ και του περιβάλλοντος.

12. Κάνει το Υαλουρονικό Οξύ για καθημερινή χρήση;

Ναι, και είναι τα πρώτα φαρμακευτικά δάκρυα ομορφιάς στην αγορά, τα οποία είναι όχι μόνο κατάλληλα για καθημερινή χρήση αλλά και χωρίς συνταγή γιατρού.
Χρήσιμη Συμβουλή: Δοκιμάστε 1-2 σταγόνες KITEN BEAUTY σε κάθε μάτι πριν φορέσετε τους φακούς επαφής σας. Ακόμα και αν τους φοράτε όλη μέρα, θα αισθάνεστε πολύ άνετα αφού τα μάτια σας θα είναι κατάλληλα ενυδατωμένα. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα Δάκρυα Ομορφιάς όσο συχνά χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας εάν αισθάνεστε ενοχλήσεις ή κούραση στα μάτια.

13. Είναι ασφαλές;
Τα δάκρυα ομορφιάς είναι το πρώτο φαρμακευτικό προϊόν για καλλυντική χρήση με γνωστοποίηση στον ΕΟΦ και ελεγμένο κάτω από τα πιο αυστηρά standards. Για αυτό και παρασκευάζεται από φαρμακευτική εταιρεία και όχι από εταιρεία καλλυντικών.

14. Μπορώ να το χρησιμοποιώ με φακούς επαφής;
Η συμβατότητα του KITEN BEAUTY με κάθε τύπο φακών επαφής είναι απόλυτη ένδειξη, δηλαδή η χρήση τους είναι συμβατή με κάθε τύπο φακών επαφής, αφού δεν περιέχουν κανένα είδος συντηρητικών. Τοποθετούμε τους φακούς επαφής στα μάτια και στη συνέχεια ενσταλάζουμε 2-3 σταγόνες στο κάθε μάτι και μετά κάνουμε το μακιγιάζ μας.

15. Αν βάλω πολλές σταγόνες, θα έχω πρόβλημα;
Σαφώς και όχι! Είτε βάλουμε 1 είτε 10 σταγόνες δεν θα έχει καμιά διαφορά, εκτός από το ότι θα τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μας.

16. Για ποια άτομα προορίζεται η χρήση τους;
Κατά πρώτο λόγο, για όλες τις γυναίκες που μακιγιάρονται αλλά και για όλους όσοι αισθάνονται τα μάτια τους ξηρά και άτονα. Για την καθημερινή αναζωογόνηση και προστασία των ματιών από την κούραση της καθημερινότητας, την ταλαιπωρία του μακιγιάζ και του περιβάλλοντος.

17. Αφού ανοίξω ένα φιαλίδιο, μέχρι πότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Αφού ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί το πρωί (π.χ. πριν το μακιγιάζ) μπορεί να κρατήσει μέχρι το βράδυ (π.χ. για μετά το ντεμακιγιάζ). Τα φιαλίδια μιας δόσης είναι φτιαγμένα να διατηρούνται μια μέρα, αφού βέβαια έχετε αναποδογυρίσει το καπάκι για να το κλείσετε. Τα φιαλίδια KITEN BEAUTY είναι επανασφραγιζόμενα.

18. Δάκρυα Ομορφιάς, άλλο ένα συνηθισμένο κολλύριο για τα μάτια;
Τα δάκρυα ομορφιάς είναι ξεχωριστά λόγω του υαλουρονικού οξέως που ως γνωστό είναι το καλύτερο ενυδατικό συστατικό στον πλανήτη. Δεν συγκρίνεται με τίποτα από ό,τι υπήρχε ως τώρα (π.χ. φυσιολογικό ορό, τεχνητά δάκρυα, κολλύρια, κ.τ.λ.) Και είναι τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς γιατί έχουν δημιουργηθεί για φροντίζουν τα μάτια καθημερινά και όχι για θεραπεύσουν κάποια πάθηση όπως τα κοινά κολλύρια. Τα δάκρυα ομορφιάς είναι μια καινούργια κατηγορία προϊόντων που δημιουργήθηκαν για την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας να φροντίζει και να περιποιείται τα μάτια της.

19. Ποιοι το συστήνουν;
Οι καλύτεροι make-up artists στον κόσμο το χρησιμοποιούν και το συστήνουν για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

20. Μπορώ να τα χρησιμοποιώ το καλοκαίρι;
Τα μάτια έχουν ανάγκη από ενυδάτωση το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ. Ο ήλιος, το αλάτι, η θάλασσα, η άμμος αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες τα κουράζουν και τα ξηραίνουν σε βαθμό που μπορεί να δείχνουν κόκκινα και ταλαιπωρημένα. Τα δάκρια ομορφιάς προορίζονται για χρήση όλο το χρόνο (χειμώνα/καλοκαίρι).

health.in.gr

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024